APA:
کپیتقی زاده، محسن، شرافتی چالشتری، رضا، دایی زاده، حسین، و اخوان طاهری، مریم. (1399). بررسی استفاده از پسماند های مایع عرقیات بوقناق, بهارنارنج و رازیانه به عنوان یک منبع بالقوه آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی. فیض، 24(3 )، 312-321. SID. https://sid.ir/paper/400037/fa
Vancouver:
کپیتقی زاده محسن، شرافتی چالشتری رضا، دایی زاده حسین، اخوان طاهری مریم. بررسی استفاده از پسماند های مایع عرقیات بوقناق, بهارنارنج و رازیانه به عنوان یک منبع بالقوه آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی. فیض[Internet]. 1399؛24(3 ):312-321. Available from: https://sid.ir/paper/400037/fa
IEEE:
کپیمحسن تقی زاده، رضا شرافتی چالشتری، حسین دایی زاده، و مریم اخوان طاهری، “بررسی استفاده از پسماند های مایع عرقیات بوقناق, بهارنارنج و رازیانه به عنوان یک منبع بالقوه آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی،” فیض، vol. 24، no. 3 ، pp. 312–321، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/400037/fa