APA:
کپیامیری، حسین، فکور، شاهین، و اکرادی، لقمان. (1397). مطالعه بیوشیمیایی و هیستوپاتولوژی اثرات پیشگیرانه عصاره میوه انار (.Punica granatum L) در بیماری کبد چرب در موش های تغذیه شده با جیره پرچرب. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، 23(3 (مسلسل 95) )، 45-55. SID. https://sid.ir/paper/76614/fa
Vancouver:
کپیامیری حسین، فکور شاهین، اکرادی لقمان. مطالعه بیوشیمیایی و هیستوپاتولوژی اثرات پیشگیرانه عصاره میوه انار (.Punica granatum L) در بیماری کبد چرب در موش های تغذیه شده با جیره پرچرب. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان[Internet]. 1397؛23(3 (مسلسل 95) ):45-55. Available from: https://sid.ir/paper/76614/fa
IEEE:
کپیحسین امیری، شاهین فکور، و لقمان اکرادی، “مطالعه بیوشیمیایی و هیستوپاتولوژی اثرات پیشگیرانه عصاره میوه انار (.Punica granatum L) در بیماری کبد چرب در موش های تغذیه شده با جیره پرچرب،” مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، vol. 23، no. 3 (مسلسل 95) ، pp. 45–55، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/76614/fa