مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,548
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

885
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

3

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر فرایند تصفیه بر خصوصیات کیفی روغن سویا

صفحات

 صفحه شروع 55 | صفحه پایان 68

چکیده

روغن سویا مهمترین روغن گیاهی جهان از نظر میزان تولید و مصرف می باشد. از این رو بررسی پیرامون اثر فرآیند تصفیه بر خصوصیات کیفی این روغن انجام شد. بدین منظور دو روش تصفیه مورد استفاده قرار گرفت که در روش اول صمغ گیری با آب, خنثی سازی, رنگبری با خاک رنگبری طبیعی و بوگیری و در روش دوم صمغ گیری با آب و اسیدفسفریک, خنثی سازی, رنگبری با خاک رنگبری فعال شده با اسید و سپس بوگیری انجام شد. اگرچه کاهش مقدار اسید چرب آزاد, پراکسید, فسفولیپید, زمان مقاومت به اکسید شدن, رنگ, فلزاتی مانند مس و آهن, ترکیبات غیرقابل صابونی شدن و توکوفرول طی فرآیند تصفیه و در هر دو روش مورد استفاده صورت گرفته است, بررسی ها بیانگر موثرتر بودن روش دوم تصفیه خصوصا در رابطه با کاهش مس, آهن, فسفر, رنگ و فسفولیپید می باشد. ضمنا تغییر قابل توجهی در ترکیب اسید چرب روغن سویا و ترکیبات استرولی آن طی فرآیند تصفیه ایجاد نگشته است.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قوامی، مهرداد، قراچورلو، مریم، و مهستی، پیمان. (1382). بررسی اثر فرایند تصفیه بر خصوصیات کیفی روغن سویا. علوم کشاورزی، 9(3)، 55-68. SID. https://sid.ir/paper/7776/fa

    Vancouver: کپی

    قوامی مهرداد، قراچورلو مریم، مهستی پیمان. بررسی اثر فرایند تصفیه بر خصوصیات کیفی روغن سویا. علوم کشاورزی[Internet]. 1382؛9(3):55-68. Available from: https://sid.ir/paper/7776/fa

    IEEE: کپی

    مهرداد قوامی، مریم قراچورلو، و پیمان مهستی، “بررسی اثر فرایند تصفیه بر خصوصیات کیفی روغن سویا،” علوم کشاورزی، vol. 9، no. 3، pp. 55–68، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/7776/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button