APA:
کپیزارع خفری، روح اله، دلاویز، حمداله، میرزایی، علی، محمدی، جمشید، عزیزی، ارسلان، رضایی، عباس، راد، پرستو، و احمدی، مازیار. (1393). تاثیر عصاره الکلی جفت بر میزان پراکسیداسیون لیپیدی و ساختار بافتی شکنج دندانه ای مغز متعاقب ایسکمی در موش صحرایی. ارمغان دانش، 19(6 (پی در پی 89))، 507-517. SID. https://sid.ir/paper/77813/fa
Vancouver:
کپیزارع خفری روح اله، دلاویز حمداله، میرزایی علی، محمدی جمشید، عزیزی ارسلان، رضایی عباس، راد پرستو، احمدی مازیار. تاثیر عصاره الکلی جفت بر میزان پراکسیداسیون لیپیدی و ساختار بافتی شکنج دندانه ای مغز متعاقب ایسکمی در موش صحرایی. ارمغان دانش[Internet]. 1393؛19(6 (پی در پی 89)):507-517. Available from: https://sid.ir/paper/77813/fa
IEEE:
کپیروح اله زارع خفری، حمداله دلاویز، علی میرزایی، جمشید محمدی، ارسلان عزیزی، عباس رضایی، پرستو راد، و مازیار احمدی، “تاثیر عصاره الکلی جفت بر میزان پراکسیداسیون لیپیدی و ساختار بافتی شکنج دندانه ای مغز متعاقب ایسکمی در موش صحرایی،” ارمغان دانش، vol. 19، no. 6 (پی در پی 89)، pp. 507–517، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/77813/fa