مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,871
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

458
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی میزان فنل تام و فعالیت های آنتی اکسیدانی بومادران، درمنه و بابونه

صفحات

 صفحه شروع 243 | صفحه پایان 252

چکیده

 مقدمه و هدف: مصرف ترکیبات آنتی اکسیدانی مشتق از گیاهان باعث کاهش شیوع بسیاری از بیماری های مزمن می شود. هدف از این مطالعه بررسی میزان فنل تام و فعالیت های آنتی اکسیدانی بومادران, درمنه و بابونه بود.مواد و روش ها: این مطالعه تجربی در سال 1388 در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج انجام شد. ابتدا ساقه های هوایی گیاهان مورد مطالعه شامل؛ بومادران, درمنه و بابونه در مجاورت هوا و در سایه خشک شده و پودر گردید. عصاره های هیدروالکلی به روش خیساندن به مدت 48 ساعت در دمای اتاق تهیه شدند. در این مطالعه برای ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی از پنج آزمون به نام, دی فنیل پیکریل هیدرازیل, توان آنتی اکسیدانی معادل ترولکس, توان آنتی اکسیدانی احیاء آهن, فسفومولیبدنم و قدرت احیا کنندگی که مکانیسم همگی بر اساس اهدای الکترون استوار است استفاده شد. برای اندازه گیری ترکیبات آنتی اکسیدانی آزمون فنل و فلاونوئید تام به کار رفت. داده های جمع آوری شده با استفاده از نرم افزار اکسل تجزیه و تحلیل شدند.یافته ها: بهترین فعالیت آنتی اکسیدانی مربوط به گیاه درمنه بود. الگوی فعالیت آنتی اکسیدانی در دی فنیل پیکریل هیدرازیل, توان آنتی اکسیدانی معادل ترولکس و قدرت احیاء کنندگی از بیشترین به کمترین مقدار مربوط به درمنه, بابونه و بومادران بود. الگوی فعالیت آنتی اکسیدانی در دو روش فسفومولیبدنم و فعالیت آنتی اکسیدانی معادل ترولکس به ترتیب مربوط به درمنه, بومادران و بابونه بود.نتیجه گیری: عصاره هیدروالکلی گیاهان بومادران, درمنه و بابونه در تمامی مدل های مورد مطالعه سطوح مختلفی از فعالیت آنتی اکسیدانی از خود نشان دادند. بهترین فعالیت آنتی اکسیدانی مربوط به گیاه درمنه بود.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    میرزایی، علی، اکبرتبارطوری، مهدی، صادقی، هیبت اله، و شریفی، بهمن. (1389). ارزیابی میزان فنل تام و فعالیت های آنتی اکسیدانی بومادران, درمنه و بابونه. ارمغان دانش، 15(3 (پی در پی 59))، 243-252. SID. https://sid.ir/paper/486386/fa

    Vancouver: کپی

    میرزایی علی، اکبرتبارطوری مهدی، صادقی هیبت اله، شریفی بهمن. ارزیابی میزان فنل تام و فعالیت های آنتی اکسیدانی بومادران, درمنه و بابونه. ارمغان دانش[Internet]. 1389؛15(3 (پی در پی 59)):243-252. Available from: https://sid.ir/paper/486386/fa

    IEEE: کپی

    علی میرزایی، مهدی اکبرتبارطوری، هیبت اله صادقی، و بهمن شریفی، “ارزیابی میزان فنل تام و فعالیت های آنتی اکسیدانی بومادران, درمنه و بابونه،” ارمغان دانش، vol. 15، no. 3 (پی در پی 59)، pp. 243–252، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/486386/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button