مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

7,256
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

759
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر نان های مصرفی در ایران بر سطح قند خون بیماران مبتلا به دیابت نوع 2

صفحات

 صفحه شروع 67 | صفحه پایان 75

چکیده

 مقدمه: افزایش سطح قند خون پس از صرف غذا, شایع ترین اختلال در افراد دیابتی است. از آنجائی که نان یکی از منابع اصلی غذایی در ایران است, هدف از این مطالعه بررسی تاثیر پنج نوع نان مصرفی در ایران (باگت, لواش, تافتون, سنگک و نان جو) بر سطح قند خون بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 و افراد سالم بود.مواد و روش ها: در این مطالعه 150 شرکت کننده در دو گروه مساوی بیماران دیابتی نوع 2 و افراد سالم مورد مطالعه قرار گرفتند. هر دو گروه به صورت تصادفی به پنج زیرگروه مساوی تقسیم شده, سپس در هر گروه یکی از 5 نوع نان مورد آزمایش که حاوی 50 گرم کربوهیدرات در دسترس بود, داده شد. میزان قند خون در شروع مطالعه, 60 و 120 دقیقه پس از مصرف نان ها, اندازه گیری شد.یافته ها: نتایج نشان داد در هر دو گروه, بالاترین افزایش گلوکز خون بعد از مصرف نان باگت مشاهده شد. نوسانات قند خون پس از 120 دقیقه, در آزمودنی هایی که نان سنگک و جو مصرف کرده بودند, به طور معنی داری کمتر از مصرف کنندگان نان باگت, لواش و تافتون بود (P<0.01).بحث و نتیجه گیری: نان های جو و سنگک تاثیر بیشتری بر کنترل گلوکز خون آزمودنی ها داشتند که می تواند نقش مهمی در تنظیم قند خون بیماران دیابتی ایفا می کند.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    منتظری فر، فرزانه، کرجی بانی، منصور، کیخوایی، محمودعلی، داشی پور، علیرضا، آمیان، مرضیه، و نکویی، الهه. (1395). تاثیر نان های مصرفی در ایران بر سطح قند خون بیماران مبتلا به دیابت نوع 2. یافته، 18(2 (پیاپی 68))، 67-75. SID. https://sid.ir/paper/79763/fa

    Vancouver: کپی

    منتظری فر فرزانه، کرجی بانی منصور، کیخوایی محمودعلی، داشی پور علیرضا، آمیان مرضیه، نکویی الهه. تاثیر نان های مصرفی در ایران بر سطح قند خون بیماران مبتلا به دیابت نوع 2. یافته[Internet]. 1395؛18(2 (پیاپی 68)):67-75. Available from: https://sid.ir/paper/79763/fa

    IEEE: کپی

    فرزانه منتظری فر، منصور کرجی بانی، محمودعلی کیخوایی، علیرضا داشی پور، مرضیه آمیان، و الهه نکویی، “تاثیر نان های مصرفی در ایران بر سطح قند خون بیماران مبتلا به دیابت نوع 2،” یافته، vol. 18، no. 2 (پیاپی 68)، pp. 67–75، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/79763/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button