مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

879
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

فرمولاسیون، تولید و ارزیابی بیولوژیک کیک دانش آموز

صفحات

 صفحه شروع 29 | صفحه پایان 34

چکیده

 مسوولان آموزش و پرورش با مشکل ارایه میان وعده مناسب به دانش آموزان روبرو هستند و متناسب با بودجه, مواد غذایی مختلف را خریداری و توزیع می کنند. از نظر علم تغذیه این مواد غذایی واجد شرایط میان وعده برای دانش آموزان نیست. کشورهای دیگر با توجه به شرایط خاص خود, مواد غذایی ویژه ای را تولید و ارزیابی نموده اند این طرح برای فرمولاسیون و تولید یک میان وعده مناسب جهت مصرف در مدارس ابتدایی اجرا شد.فرمول و خمیر آماده شده, پخت در فر 200 درجه سانتیگراد و زمان 20 دقیقه, همانند کیک شاهد انجام می شد. برای غنی سازی NafeEDTA در آب حل و به خمیر اضافه می گشت. کیکها از نظر رطوبت, خاکستر, پروتیین, چربی, پراکسید و آهن آزمایش شد. قابلیت هضم حقیقی پروتیین کیک در مقایسه با رژیم استاندارد روی 14 موش 21 روزه سنجیده و نتایج با استفاده از آمار توصیفی تجزیه و تحلیل شد.کیک دانش آمور با 11.6% پروتیین, 8.7% چربی, 21% رطوبت در 86 گرم وزن دارای 300 کالری و 10 گرم پروتیین است. با افزایش سویا به کیک رنگ مغز و پوسته, جذب آب خمیر و رطوبت افزایش یافت. قابلیت هضم حقیقی کیک دانش آموز 92% بدست آمد.کیک دانش آموز بدون کمک منابع خارجی تولید شده و می تواند با توجه به کیفیت تغذیه ای, قیمت تمام شده و قابلیت غنی سازی, خلا میان وعده مناسب را پر کرده و نقش مهمی در کاهش سوم تغذیه در مناطق محروم ایفا نماید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فدوی، قاسم، و آذر، مهین. (1379). فرمولاسیون, تولید و ارزیابی بیولوژیک کیک دانش آموز. یافته، 2(5-4)، 29-34. SID. https://sid.ir/paper/80191/fa

    Vancouver: کپی

    فدوی قاسم، آذر مهین. فرمولاسیون, تولید و ارزیابی بیولوژیک کیک دانش آموز. یافته[Internet]. 1379؛2(5-4):29-34. Available from: https://sid.ir/paper/80191/fa

    IEEE: کپی

    قاسم فدوی، و مهین آذر، “فرمولاسیون, تولید و ارزیابی بیولوژیک کیک دانش آموز،” یافته، vol. 2، no. 5-4، pp. 29–34، 1379، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/80191/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button