مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

851
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

3

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر فراورده های سویا بر گر گرفتگی در خانمهای یایسه شهرستانهای خرم آباد و الیگودرز در سال 1378

صفحات

 صفحه شروع 43 | صفحه پایان 46

کلیدواژه

چکیده

 شایعترین و مشخص ترین نشانه ویژه منوپوز اختلالات دوره ای به صورت برافروختگی و تعریق ناگهانی است که به طور آن گر گرفتگی گفته می شود و گروه کثیری از خانمهای یایسه از این مشکل رنج می برند. این مطالعه به منظور تعیین تاثیر فراورده های سویا و پلاسبو بر شدت گرگرفتگی در خانمهای یایسه انجام شد.طرح تحقیق یک مطالعه تجربی است که بر روی 100 بیمار در سال 1378 انجام گرفت. جهت گردآوری اطلاعات از فرم پرسشنامه ای شامل: اطلاعات دموگرافیک - شدت گرگرفتگی (قبل از درمان - 24 ساعت بعد از درمان هفته چهارم - هفته هشتم و هفته دوازدهم بعد از درمان) استفاده شد.نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل آماری نشان می دهد که بین دو گروه از نظر گر گرفتگی, قبل از درمان و 24 ساعت اول بعد از درمان اختلاف معنی داری وجود ندارد (P>0.05)اما بین دو گروه از نظر شدت گر گرفتگی در هفته چهارم - هفته هشتم و هفته دوازدهم بعد از درمان, تفاوت معنی داری مشاهاه شود. طوریکه در هفته دوازدهم 4% از گروه پلاسبو و 30% از گروه سویا شدت گر گرفتگی از نوع خفیف بود, 32.7% از گروه پلاسبو و 58% از گروه سویا, شدت گر گرفتگی از نوع متوسط بود, 64.3% از گروه پلاسبو و 12% از گروه سویا شدت گر گرفتگی از نوع شدید می باشد. که این تفاوت, معنی داری بوده است. (P<0.05)همچنین میزان رضایت و تمایل به استفاده مجدد در دو گروه تفاوت معنی داری را نشان می دهد به طوریکه 84% افراد گروه سویا و 22% افراد گروه پلاسبو مایل به استفاده مجدد از این شیوه در درمان گر گرفتگی بودند.بر اساس نتایج به دست آمده, استفاده از سویا روشی آسان, غیر تهاجمی, بی خطر و موثر در درمان گر گرفتگی است.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    یاری، فاطمه، غفارزاده، معصومه، و طراحی، محمدجواد. (1379). بررسی تاثیر فراورده های سویا بر گر گرفتگی در خانمهای یایسه شهرستانهای خرم آباد و الیگودرز در سال 1378. یافته، 2(5-4)، 43-46. SID. https://sid.ir/paper/80192/fa

    Vancouver: کپی

    یاری فاطمه، غفارزاده معصومه، طراحی محمدجواد. بررسی تاثیر فراورده های سویا بر گر گرفتگی در خانمهای یایسه شهرستانهای خرم آباد و الیگودرز در سال 1378. یافته[Internet]. 1379؛2(5-4):43-46. Available from: https://sid.ir/paper/80192/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه یاری، معصومه غفارزاده، و محمدجواد طراحی، “بررسی تاثیر فراورده های سویا بر گر گرفتگی در خانمهای یایسه شهرستانهای خرم آباد و الیگودرز در سال 1378،” یافته، vol. 2، no. 5-4، pp. 43–46، 1379، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/80192/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button