مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,224
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

615
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر خاصیت ضد باکتریایی عصاره الکلی برگ کاج بر باکتری های جدا شده از نمونه های ادرار افراد مبتلا به عفونت ادراری – تناسلی

صفحات

 صفحه شروع 121 | صفحه پایان 126

چکیده

 مقدمه: عفونت دستگاه ادراری یکی از شایعترین عفونتهای باکتریایی میباشد که به عنوان دومین عامل عفونت شناخته میشود. عامل این عفونت در اغلب موارد باکتریها به خصوص باکتریهای گرم منفی مانند اشرشیا کلی می باشد که در تمام گروههای سنی و در هر دو جنس دیده می شود, اساس درمان مناسب در عفونتهای ادراری انتخاب یک آنتی بیوتیک مناسب با کارایی و اثر بخشی بالا است. امروزه مسئله مقاومت آنتی بیوتیکی در میان باکتری های پاتوژن به یک مشکل جدی تبدیل شده است. مطالعه حاضر با هدف ارزیابی اثر ضد باکتری عصاره الکلی برگ کاج برروی باکتری اشریشیاکلی انجام گرفته است.روش بررسی: در این مطاله تجربی عصاره الکلی برگ کاج تهیه گردیدو همچنین باکتری اشریشا کلی و استافیلوکوکوس آرئوس از نمونه بیماران جدا شده و سپس فعالیت ضد باکتریایی عصاره برگ کاج با روش رقت لوله ای جهت تعیین حداقل غلظت ممانعت از رشد (MIC) و حداقل غلظت باکتری کشی (MBC) به طور جداگانه استفاده گردید.نتایج: نتایج حاصل از آزمایشات MIC و MBC هم مشخص کرد که میزان مهار رشد باکتری های اشیرشیا کلی و استافیلوکوکوس ارئوس توسط عصاره با میزان عصاره موجود در رقتها رابطه مستقیم دارد و با افزایش میزان عصاره در هر رقت از تعداد کلنی های باکتری بعد از کشت کاسته شده و در رقتی که نشان دهنده MBC عصاره در مورد هریک از جدایه ها بود, هیچ یک از آنها اصلا رشد نکرد.بحث ونتیجه گیری: نتایج این مطالعه نشان می دهد که عصاره برگ کاج دارای خاصیت ضد باکتریایی بوده و میتوان بعنوان یک منبع ارزان و دردسترس و جایگزین داروهای شیمیایی برای درمان برخی از عفونتهای باکتریایی مورد استفاده قرار گیرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نوظهور، یاسر، رسولی فرد، محمدحسن، رحمانی کهنمویی، جعفر، و فرامرزی، پیام. (1397). تاثیر خاصیت ضد باکتریایی عصاره الکلی برگ کاج بر باکتری های جدا شده از نمونه های ادرار افراد مبتلا به عفونت ادراری – تناسلی. دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، 25(2 )، 121-126. SID. https://sid.ir/paper/81787/fa

    Vancouver: کپی

    نوظهور یاسر، رسولی فرد محمدحسن، رحمانی کهنمویی جعفر، فرامرزی پیام. تاثیر خاصیت ضد باکتریایی عصاره الکلی برگ کاج بر باکتری های جدا شده از نمونه های ادرار افراد مبتلا به عفونت ادراری – تناسلی. دانشگاه علوم پزشکی سبزوار[Internet]. 1397؛25(2 ):121-126. Available from: https://sid.ir/paper/81787/fa

    IEEE: کپی

    یاسر نوظهور، محمدحسن رسولی فرد، جعفر رحمانی کهنمویی، و پیام فرامرزی، “تاثیر خاصیت ضد باکتریایی عصاره الکلی برگ کاج بر باکتری های جدا شده از نمونه های ادرار افراد مبتلا به عفونت ادراری – تناسلی،” دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، vol. 25، no. 2 ، pp. 121–126، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/81787/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button