مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,064
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

277
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین الگوی غذایی مصرفی و مواد غذایی در مناطق بروز بالای سرطان سلول های سنگفرشی مری در استان گلستان

صفحات

 صفحه شروع 13 | صفحه پایان 17

چکیده

 زمینه و هدف: الگوی غذای مصرفی و برخی اقلام غذایی از عوامل اصلی محیطی پیشگیری از سرطان مری شناخته شده اند. هدف این مطالعه تعیین الگوی غذایی و اقلام غذایی مصرفی در منطقه پرخطر از نظر سرطان مری می باشد.روش بررسی: الگوی غذای مصرفی ساکنین بالای 30 سال شهرستانهای گنبد و کلاله که وارد مطالعه آینده نگر سرطان مری شدند, به واسطه پرسشنامه بسامد خوراک معتبر شده 117 قلمی, تعیین و از آزمون رگرسیون چندگانه خطی برای مقایسه جنس, مکان اقامت و قومیت استفاده شد.یافته ها: دریافت همه اقلام مواد و گروه های غذایی در مردان بیشتر از زنان می باشد (P<0.001), مگر در مصرف حبوبات و چای سبز, مصرف نان و غلات, گوشت ها, گوشت های فرایند شده, روغن گیاهی, چای, چای سبز, شیرینی ها و نمک, در افراد مقیم روستا در مقایسه با ساکنین شهر بیشتر است و مصرف نان و غلات, گوشت فرایند شده, لبنیات, چربی حیوانی و روغن گیاهی, میوه ها, چای سبز و نمک در قومیت ترکمن بطور قابل ملاحظه ای بیشتر از دیگران بوده است.نتیجه گیری: مصرف غلات و شیرینی ها بیشتر از سبد مطلوب بوده و مصرف میوه, سبزی, حبوبات و لبنیات نیز کمتر از میزان سبد مطلوب بوده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فاضل تبارملک شاه، اکبر، کایدی مجد، شقایق، پورشمس، اکرم، یزدانی چراتی، جمشید، گوگلانی، گوهرشاد، صلاحی، رسول، سمنانی، شهریار، کیمیاگر، سیدمسعود، و ملک زاده، رضا. (1387). تعیین الگوی غذایی مصرفی و مواد غذایی در مناطق بروز بالای سرطان سلول های سنگفرشی مری در استان گلستان. گوارش، 13(1 (پیاپی 62))، 13-17. SID. https://sid.ir/paper/86324/fa

    Vancouver: کپی

    فاضل تبارملک شاه اکبر، کایدی مجد شقایق، پورشمس اکرم، یزدانی چراتی جمشید، گوگلانی گوهرشاد، صلاحی رسول، سمنانی شهریار، کیمیاگر سیدمسعود، ملک زاده رضا. تعیین الگوی غذایی مصرفی و مواد غذایی در مناطق بروز بالای سرطان سلول های سنگفرشی مری در استان گلستان. گوارش[Internet]. 1387؛13(1 (پیاپی 62)):13-17. Available from: https://sid.ir/paper/86324/fa

    IEEE: کپی

    اکبر فاضل تبارملک شاه، شقایق کایدی مجد، اکرم پورشمس، جمشید یزدانی چراتی، گوهرشاد گوگلانی، رسول صلاحی، شهریار سمنانی، سیدمسعود کیمیاگر، و رضا ملک زاده، “تعیین الگوی غذایی مصرفی و مواد غذایی در مناطق بروز بالای سرطان سلول های سنگفرشی مری در استان گلستان،” گوارش، vol. 13، no. 1 (پیاپی 62)، pp. 13–17، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/86324/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button