مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,828
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

756
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر افزودن اسیدهای چرب امگا-3 به رژیم درمانی ضد جنون بیماران مبتلا به اسکیزوفرنی بر علایم مثبت و منفی

صفحات

 صفحه شروع 111 | صفحه پایان 119

چکیده

 مقدمه: با شناخت اسیدهای چرب امگا-3 و نقش های متعدد آن در بیولوژی سلول و عملکرد نورون ها و از طرف دیگر فرضیه هایی مبنی بر نقش این موارد در پاتوژنز و درمان اسکیزوفرنی بر آن شدیم که در این کارآزمایی بالینی اثرات اسیدهای چرب امگا- 3 را بر روی علایم مثبت و منفی بیماران مبتلا به اسکیزوفرنی بررسی نماییم.روش کار: این مطالعه یک کارآزمایی بالینی دوسوکور پلاسبو- کنترل می باشد که بر روی 106 بیمار مبتلا به اسکیزوفرنی بستری در بیمارستان ابن سینای مشهد در سال 86-85 انجام شده است. بیماران با تشخیص اسکیزوفرنی )بر اساس معیارهای (DSM-IV-TR به روش تصادفی ساده بین دو گروه امگا- 3 و دارونما تقسیم شدند. گروه امگا- 3 در طی مدت 6 هفته تحت درمان با ریسپریدون تا حداکثر 6 میلی گرم و 3 گرم امگا-3 و گروه دارونما در این مدت تحت درمان با دوزهای مشابه ریسپریدون و دارونما قرار داشتند. ارزیابی علایم مثبت و منفی بیماران با آزمون PANSS در هفته صفر, سه و شش و بررسی عوارض حرکتی و دارویی در هفته سه و شش با آزمون AIMS انجام شد. بررسی تغییرات آزمون PANSS در هفته های صفر, 3 و 6 در هر دو گروه با آزمون آماری فریدمن و مقایسه بین دو گروه با آزمون T انجام شد.نتایج: دو گروه (43 نفر در گروه امگا-3 و 44 نفر در گروه دارونما( از نظر سن, نسبت جنسی, تحصیلات, مدت ابتلا, تعداد بستری های قبلی تفاوت معنی داری نداشتند. نمرات مقیاس های تست PANSS در هفته صفر, سه و شش در بین دو گروه اختلاف معنی داری نداشت (P>0.05).بحث: در این مطالعه, اسیدهای چرب امگا-3 در کاهش علایم مثبت و منفی بیماران مبتلا به اسکزوفرنی در طی مدت 6 هفته بر دارونما ارجحیتی نداشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    منطقی، علی، کوهستانی، لاله، و سالاری، الهام. (1386). بررسی تاثیر افزودن اسیدهای چرب امگا-3 به رژیم درمانی ضد جنون بیماران مبتلا به اسکیزوفرنی بر علایم مثبت و منفی. اصول بهداشت روانی، 9(36-35)، 111-119. SID. https://sid.ir/paper/88375/fa

    Vancouver: کپی

    منطقی علی، کوهستانی لاله، سالاری الهام. بررسی تاثیر افزودن اسیدهای چرب امگا-3 به رژیم درمانی ضد جنون بیماران مبتلا به اسکیزوفرنی بر علایم مثبت و منفی. اصول بهداشت روانی[Internet]. 1386؛9(36-35):111-119. Available from: https://sid.ir/paper/88375/fa

    IEEE: کپی

    علی منطقی، لاله کوهستانی، و الهام سالاری، “بررسی تاثیر افزودن اسیدهای چرب امگا-3 به رژیم درمانی ضد جنون بیماران مبتلا به اسکیزوفرنی بر علایم مثبت و منفی،” اصول بهداشت روانی، vol. 9، no. 36-35، pp. 111–119، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/88375/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button