مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,707
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

922
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثرات مهاری عصاره گیاه رزماری بر روی باکتری های گرم منفی و مثبت در شرایط آزمایشگاهی

صفحات

 صفحه شروع 80 | صفحه پایان 89

چکیده

 مقدمه: استفاده از خواص ضد میکروبی گیاهان دارویی می تواند مشکلات رایج در استفاده از آنتی بیوتیک ها را برطرف کند. از این رو هدف از این مطالعه, تعیین اثرات ضد باکتریایی عصاره گیاه رزماری بر روی باکتری های منتخب در شرایط آزمایشگاهی می باشد.مواد و روش ها: اسانس روغنی نمونه بعد از خشک شدن گیاه در سایه, به روش تقطیر با آب و با استفاده از دستگاه کلونجر جداسازی شد. اثرات ضد باکتریایی اسانس روغنی توسط روش انتشار از دیسک وتهیه رقت های متوالی ارزیابی گردید. سپس به منظور کنترل و استاندارد بودن روش, از دیسک های آنتی بیوتیکی جنتامایسین و استرپتومایسین و سویه های استاندارد باکتریال استفاده شد.یافته های پژوهش: بر اساس نتایج حاصل, Proteus mirabilis و Enterococcus faecalis به ترتیب حساس ترین و مقاوم ترین باکتری ها نسبت به رقت های 1, 1.2 و 1.4 و Enterococcus faecalis و Escherichia coli حساس ترین باکتری ها نسبت به رقت های 1.8, 1.16, 1.32 و 1.64 اسانس بودند. ارزیابی نتایج روش انتشار از دیسک در مقایسه با دیسک های آنتی بیوتیک, تاثیر این گیاه را در مقایسه با دیسک های جنتامایسین و استرپتومایسین, در مقابل رشد پنج سویه Staphylococcus aureus ATCC1885, Staphylococcus epidermidis ATCC 2405, Enterococcus faecalis ATCC2321, Escherichia coli ATCC 1652 و Proteus mirabilis ATCC 2601 نشان داد.بحث و نتیجه گیری: نتایج این مطالعه نشان می دهد که اسانس گیاه مورد مطالعه می تواند جایگرین داروهای شیمیایی برای درمان عفونت ها شود. البته همه اثرات این اسانس ها باید به دقت در in vivoو in vitro بررسی شوند.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    احمدی اسب چین، سلمان، مصطفی پوررمی، محمدجواد، و رجایی ملکی، صدیقه. (1395). بررسی اثرات مهاری عصاره گیاه رزماری بر روی باکتری های گرم منفی و مثبت در شرایط آزمایشگاهی. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی ایلام، 24(2)، 80-89. SID. https://sid.ir/paper/89880/fa

    Vancouver: کپی

    احمدی اسب چین سلمان، مصطفی پوررمی محمدجواد، رجایی ملکی صدیقه. بررسی اثرات مهاری عصاره گیاه رزماری بر روی باکتری های گرم منفی و مثبت در شرایط آزمایشگاهی. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی ایلام[Internet]. 1395؛24(2):80-89. Available from: https://sid.ir/paper/89880/fa

    IEEE: کپی

    سلمان احمدی اسب چین، محمدجواد مصطفی پوررمی، و صدیقه رجایی ملکی، “بررسی اثرات مهاری عصاره گیاه رزماری بر روی باکتری های گرم منفی و مثبت در شرایط آزمایشگاهی،” مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی ایلام، vol. 24، no. 2، pp. 80–89، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/89880/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button