مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

267
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

90
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله همایش

عنوان

چگونگی استفاده از پسماندهای خشک رستوران جهت طراحی فضای داخلی

صفحات

 صفحه شروع | صفحه پایان

چکیده

 یکی از مباحث مهم جهان امروز مسئله کاهش و دفع پسماندهای شهری به ویژه رستوران ها است که یکی از پرکاربردترین فضاهای شهری محسوب می شود. مطالعه ی حاضر با هدف شناسایی پسماند خشک غالب در رستوران, ارائه راه هایی جهت افزایش استفاده مجدد از پسماند خشک رستوران در طراحی داخلی و حفظ سرمایه های زیست محیطی صورت گرفته است؛ این مطالعه به روش توصیفی– تحلیلی و با مروری بر اسناد کتابخانه ای, مشاهدات میدانی و مصاحبه با صاحبان چند رستوران در شهر اصفهان صورت گرفته است. شرایط مورد بررسی در انتخاب سه رستوران, براساس میزان مراجعه کننده, موقعیت مکانی, تفکیک و امکان دپوی پسماند خشک, نوع چیدمان داخلی, قدمت بنا و پتانسیل ارائه ی رویکرد بِهیافت بوده است. نتایج بدست آمده حاکی از آن است که حجم پسماند غالب خشک تولید شده در طی شش ماه نظارت متناوب, به ترتیب کاغذ, پلاستیک و شیشه بوده است؛ که می توان با الگو گرفتن از نمونه های مورد بررسی خارجی, راهکارهای بومی شده ای برای بِهیافت پیدا کرد. از طرف دیگر دلیل عمده ممانعت صاحبان رستوران با این روش, عدم شناخت با این رویکرد است. نیاز است که در این راستا ابتدا فرهنگسازی شده و سپس بازخورد مشتریان رستوران نسبت به این رویکرد نوین سنجیده شود. بدون شک این رویکرد یک عامل ترغیب کننده در جلب نظر صاحبان رستوران است زیرا که هزینه طراحی داخلی را کاهش می دهد و سبب کاهش تأثیرات مخرب تولیدات صنعتی و تبعات ناشی از آن بر محیط اطراف می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    طبائیان، پگاه، و فرجامی، غزل. (1400). چگونگی استفاده از پسماندهای خشک رستوران جهت طراحی فضای داخلی. کنفرانس بین المللی توسعه پایدار و عمران شهری. SID. https://sid.ir/paper/901799/fa

    Vancouver: کپی

    طبائیان پگاه، فرجامی غزل. چگونگی استفاده از پسماندهای خشک رستوران جهت طراحی فضای داخلی. 1400. Available from: https://sid.ir/paper/901799/fa

    IEEE: کپی

    پگاه طبائیان، و غزل فرجامی، “چگونگی استفاده از پسماندهای خشک رستوران جهت طراحی فضای داخلی،” presented at the کنفرانس بین المللی توسعه پایدار و عمران شهری. 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/901799/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

    طرح های مرتبط

    کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button