مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

981
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

970
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مروری بر ریز جلبک ها به عنوان مکمل های غذایی و دارویی فراسودمند

صفحات

 صفحه شروع 55 | صفحه پایان 74

چکیده

 مقدمه: ریز جلبک ها یکی از اجزای مهم در زنجیره غذایی اکوسیستم های آبی و خشکی به شمار می روند و به عنوان غذا یا دارو به مصرف انسان می رسند. امروزه ریز جلبک ها و سیانو باکتری ها, در فرایند های کشت کنترل شده تولید می شوند و یا از زیستگاه های طبیعی برداشت می شوند و به عنوان مکمل هلی غذایی در سراسر جهان به بازار عرضه می شوند. مواد و روش ها: نتایج و دستاوردهای ارائه شده در مقالات مختلف مورد استفاده قرار گرفته است. یافته ها: سیانوباکتری ها طیف وسیعی از ترکیبات فعال بیولوژیکی را تولید می کنند و انتظار می رود که از برخی از آن ها در صنایع غذایی و دارویی استفاده شود. برخی از ترکیبات فعال سیانوباکتری ها مانند اسیدهای چرب, استرول ها, ترکیبات فرار, ترکیبات ایزوتوپی پایدار, کاروتنوئیدها, پلی ساکاریدها, لکتین ها, اسیدهای آمینه شبه مایکوسپورین, امولسیون کننده های زیستی که بطور بالقوه دارای اثرات ضد سرطان, ضد میکروبی, ضد ویروسی, ضد التهابی و. . . هستند برای اهداف بازاریابی استفاده می شود. نتیجه گیری: در این مقاله مروری کوشش شده است تا با معرفی ترکیبات فعال ریز جلبک ها و فعالیت های زیستی آن ها, به ارزش غذایی آن ها در رژیم غذایی و سلامت انسان ها, طیور, آبزیان و سایر حیوانات تاکید بیشتری گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    انوار، سیدامیر علی، و نوروزی، بهاره. (1401). مروری بر ریز جلبک ها به عنوان مکمل های غذایی و دارویی فراسودمند. علوم غذایی و تغذیه، 19(2 (پیاپی 74) )، 55-74. SID. https://sid.ir/paper/953958/fa

    Vancouver: کپی

    انوار سیدامیر علی، نوروزی بهاره. مروری بر ریز جلبک ها به عنوان مکمل های غذایی و دارویی فراسودمند. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1401؛19(2 (پیاپی 74) ):55-74. Available from: https://sid.ir/paper/953958/fa

    IEEE: کپی

    سیدامیر علی انوار، و بهاره نوروزی، “مروری بر ریز جلبک ها به عنوان مکمل های غذایی و دارویی فراسودمند،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 19، no. 2 (پیاپی 74) ، pp. 55–74، 1401، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/953958/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button