APA:
کپیناصح، قدرت اله، حسن پورفرد، محمد، بودانکار، سوبهاش، و دیکشیت، مادهوریما. (1389). اثرات ضد باکتریایی عصاره پودری میوه کامل و آب میوه انار و کدو قلیانی (Bottle Gourd) بر روی باکتری های گرم مثبت و گرم منفی. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، 17(4 (پیاپی 45))، 257-264. SID. https://sid.ir/paper/95709/fa
Vancouver:
کپیناصح قدرت اله، حسن پورفرد محمد، بودانکار سوبهاش، دیکشیت مادهوریما. اثرات ضد باکتریایی عصاره پودری میوه کامل و آب میوه انار و کدو قلیانی (Bottle Gourd) بر روی باکتری های گرم مثبت و گرم منفی. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند[Internet]. 1389؛17(4 (پیاپی 45)):257-264. Available from: https://sid.ir/paper/95709/fa
IEEE:
کپیقدرت اله ناصح، محمد حسن پورفرد، سوبهاش بودانکار، و مادهوریما دیکشیت، “اثرات ضد باکتریایی عصاره پودری میوه کامل و آب میوه انار و کدو قلیانی (Bottle Gourd) بر روی باکتری های گرم مثبت و گرم منفی،” مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، vol. 17، no. 4 (پیاپی 45)، pp. 257–264، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/95709/fa