Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

337
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر مداخله آموزشی بر مصرف میان وعده در دانش آموزان دختر ابتدایی: کاربرد مدل بزنف

صفحات

 صفحه شروع 3 | صفحه پایان 9

چکیده

 اهداف: با توجه به اینکه بسیاری از بیماری ها غیر واگیر مانند دیابت, پوکی استخوان و فشار خون بالا به عادات غذایی ناسالم و الگوهای شکل گرفته در دوران کودکی و نوجوانی مربوط می شود. پژوهش حاضر با هدف بررسی تاثیر مداخله آموزشی مبتنی بر مدل بزنف بر مصرف میان وعده دردانش آموزان دختر ابتدایی دوره دوم صورت گرفت. مواد و روش ها: این مطالعه نیمه تجربی در سال 1398 روی 200 نفر از دانش آموزان دختر ابتدایی دوره دوم شهرستان ساوه انجام شد. نمونه ها به روش نمونه گیری تصادفی انتخاب شده و به صورت تصادفی در دو گروه کنترل و مداخله قرار گرفتند(100نفر در هر گروه). ابزار گرد آوری اطلاعات شامل پرسشنامه جمعیت شناختی و پرسش نامه محقق ساخته مبتنی بر سازه های مدل بزنف بود. در گروه مداخله 3جلسه آموزشی (50دقیقه ای) برای دانش آموزان, 1جلسه آموزشی(30 دقیقه ای) برای اولیا و 1جلسه آموزشی (30 دقیقه ای) برای مدیران, معلمان ومسیول بوفه مدرسه برگزارشد. پرسش نامه ها قبل و دو ماه بعد از مدخله اموزشی جمع اوری شده و توسط نرم افزار SPSS 24 و با استفاده از آزمون tزوجی, t مستقل و ازمون مجذور کای مورد تحلیل قرار گرفتند. یافته ها: بین دو گروه قبل از مداخله از نظر میانگین نمرات نگرش, عوامل قادرکننده, هنجارهای ذهنی و قصد رفتاری و رفتار مصرف میان وعده سالم و ناسالم تفاوت آماری معناداری وجود نداشت (p>0/05), در حالی که بعد از مداخله در تمام سازه های نگرش, عوامل قادر کننده, هنجارذهنی, قصد رفتاری و مصرف میان وعده سالم و ناسالم گروه مداخله نسبت به گروه کنترل افزایش معنی دار داشت (5 p< 0/0). نتیجه گیری: مداخله آموزشی مبتنی بر مدل بزنف بر افزایش مصرف میان وعده سالم وکاهش مصرف میان وعده ناسالم در دانش آموزان دختر ابتدایی دوره دوم اثربخش بوده است.متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد. لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جلیلی، زهرا، صبوحی، زهرا، و توکلی، رضا. (1400). تاثیر مداخله آموزشی بر مصرف میان وعده در دانش آموزان دختر ابتدایی: کاربرد مدل بزنف. آموزش و سلامت جامعه، 8(1 )، 3-9. SID. https://sid.ir/paper/960055/fa

    Vancouver: کپی

    جلیلی زهرا، صبوحی زهرا، توکلی رضا. تاثیر مداخله آموزشی بر مصرف میان وعده در دانش آموزان دختر ابتدایی: کاربرد مدل بزنف. آموزش و سلامت جامعه[Internet]. 1400؛8(1 ):3-9. Available from: https://sid.ir/paper/960055/fa

    IEEE: کپی

    زهرا جلیلی، زهرا صبوحی، و رضا توکلی، “تاثیر مداخله آموزشی بر مصرف میان وعده در دانش آموزان دختر ابتدایی: کاربرد مدل بزنف،” آموزش و سلامت جامعه، vol. 8، no. 1 ، pp. 3–9، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/960055/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا