مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,295
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

523
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

میانکنش ژنتیک و تغذیه و ارتباط آن با خطر ابتلا به سرطان

صفحات

 صفحه شروع 259 | صفحه پایان 269

چکیده

 سابقه و هدف: سرطان از جمله بیماری های پیچیده ای است که در بروز آن مجموعه ای از عامل های ژنتیکی و محیطی مشارکت دارند. تغذیه از جمله عامل های محیطی است که به سهم خود می تواند از بروز سرطان و بیماری های دیگر پیشگیری کرده یا موجب آن ها شود. هر یک از اجزاء رژیم غذایی در مهار رشد سلول های توموری, سازوکاری را به کار می گیرند و یا در مسیرهای علامت رسانی (signaling) سلول با مولکول های دیگر میانکنش برقرار می کنند. در این مقاله مروری, مباحث "ژنومیک تغذیه ای" و "ژنتیک تغذیه ای" مطرح شده است. "ژنومیک تغذیه ای" اثر تغذیه بر روی بیان ژن و در نتیجه بر روی پروتئوم و متابولوم را بررسی می کند. ژنتیک تغذیه ای اثر واریانت های ژنی در پاسخ به مواد غذایی در افراد را مطالعه می کند, به نحوی که واریانت های ژنی در افراد می تواند پاسخ آن ها به مواد غذایی را تغییر دهد. هم چنین اجزاء غذایی می توانند موجب تغییرات اپی ژنتیکی و درنتیجه تغییر بیان ژن شوند. نشان داده شده است که تغذیه بر طول تلومر کروموزوم ها نیز اثر می گذارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نوری دلویی، محمدرضا، و عرب پور، مائده. (1397). میانکنش ژنتیک و تغذیه و ارتباط آن با خطر ابتلا به سرطان. علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، 28(4 )، 259-269. SID. https://sid.ir/paper/98771/fa

    Vancouver: کپی

    نوری دلویی محمدرضا، عرب پور مائده. میانکنش ژنتیک و تغذیه و ارتباط آن با خطر ابتلا به سرطان. علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی[Internet]. 1397؛28(4 ):259-269. Available from: https://sid.ir/paper/98771/fa

    IEEE: کپی

    محمدرضا نوری دلویی، و مائده عرب پور، “میانکنش ژنتیک و تغذیه و ارتباط آن با خطر ابتلا به سرطان،” علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، vol. 28، no. 4 ، pp. 259–269، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/98771/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button