مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,158
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

685
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی کاهش امکان سرطان با استفاده از چند سویه باکتری های پروبیوتیک در مقابل برخی از مواد کارسینوژن

صفحات

 صفحه شروع 187 | صفحه پایان 192

چکیده

 سابقه و هدف: عوامل شیمیایی سرطان زا ممکن است توسط فعالیت میکروب های ساکن در دستگاه گوارش ایجاد شوند. تحقیقات انجام شده, استفاده از محصولات پروبیوتیک را در کاهش خطر سرطان پیشنهاد می کنند. هدف از این پژوهش بررسی اثر مهار کنندگی باکتری پروبیوتیک بر گسترش سلول های جهش یافته و سرطانی بود.روش بررسی: در این مطالعه بنیادی, اثر ضد جهشی کشت های پروبیوتیک شامل بیفیدوباکتریوم بیفیدوس, بیفیدوباکتریوم لانکوم, لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس, لاکتوباسیلوس بولگاریموس, لاکتوباسیلوس رامنسوس و استرپتوکوکوس ترموفیلوس روی کاهش فعالیت جهشی و سرطان زایی دو ماده سرطان زای آزیدسدیم و نیتروزآمین با استفاده از سالمونلا و میکروزوم مطابق آزمایش Ames انجام شد.یافته ها: اثر ضدجهشی و ضدسرطانی کشت های پروبیوتیک مشاهده شد. درصد کاهش اثر سرطان زایی در اغلب موارد بالای 40 درصد بود که نشان دهنده اثر ضد سرطانی قوی آنها می باشد.نتیجه گیری: این مطالعه نشان داد که کشت های پروبیوتیک اثر ضدجهشی و ضدسرطانی قوی دارند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مهرابیان، صدیقه، و مجد، احمد. (1388). بررسی کاهش امکان سرطان با استفاده از چند سویه باکتری های پروبیوتیک در مقابل برخی از مواد کارسینوژن. علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، 19(3 (پی در پی 57))، 187-192. SID. https://sid.ir/paper/98807/fa

    Vancouver: کپی

    مهرابیان صدیقه، مجد احمد. بررسی کاهش امکان سرطان با استفاده از چند سویه باکتری های پروبیوتیک در مقابل برخی از مواد کارسینوژن. علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی[Internet]. 1388؛19(3 (پی در پی 57)):187-192. Available from: https://sid.ir/paper/98807/fa

    IEEE: کپی

    صدیقه مهرابیان، و احمد مجد، “بررسی کاهش امکان سرطان با استفاده از چند سویه باکتری های پروبیوتیک در مقابل برخی از مواد کارسینوژن،” علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، vol. 19، no. 3 (پی در پی 57)، pp. 187–192، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/98807/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button