Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مشخصات نشــریه/اطلاعات دوره

نتایج جستجو

2558

نتیجه یافت شد

مرتبط ترین ها

اعمال فیلتر

به روزترین ها

اعمال فیلتر

پربازدید ترین ها

اعمال فیلتر

پر دانلودترین‌ها

اعمال فیلتر

پر استنادترین‌ها

اعمال فیلتر

تعداد صفحات

27

انتقال به صفحه

آرشیو

سال

دوره(شماره)

مشاهده شمارگان

مرکز اطلاعات علمی SID1
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
عنوان: 
نویسندگان: 

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    621
  • دوره: 

    1
  • شماره: 

    1
  • صفحات: 

    -
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    836
  • دانلود: 

    0
کلیدواژه: 
چکیده: 

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 836

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
عنوان: 
نویسندگان: 

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    621
  • دوره: 

    1
  • شماره: 

    1
  • صفحات: 

    -
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    926
  • دانلود: 

    0
کلیدواژه: 
چکیده: 

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 926

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
عنوان: 
نویسندگان: 

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    621
  • دوره: 

    1
  • شماره: 

    1
  • صفحات: 

    -
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    653
  • دانلود: 

    0
کلیدواژه: 
چکیده: 

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 653

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 5
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1387
  • دوره: 

    1
  • شماره: 

    1
  • صفحات: 

    1-11
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    2180
  • دانلود: 

    1269
چکیده: 

از جمله محصولات غذایی، اسیدهای آلی است که به عنوان مواد افزودنی در صنایع غذایی و همچنین به عنوان مواد شیمیایی اولیه در بسیاری از صنایع کاربرد دارد. فرآیندهای تخمیری، نقش زیادی در تولید اکثر اسیدهای آلی دارند، به طوری که تمامی اسیدهای چرخه تری کربوکسیلیک اسید را می توان توسط میکروبها و با راندمان بالا تولید کرد. علاوه بر این اسیدهایی که به طور غیرمستقیم از چرخه کربس مشتق می شوند (مثل اسید ایتاکونیک) نیز می توانند توسط میکروارگانیسم ها تولید شوند. در این تحقیق سعی شده است که فرآیند تخمیری تولید اسیدسیتریک بر روی ضایعات خرما در دو بخش مورد بررسی قرار گیرد. بخش اول شامل شیره خرما است که با توجه به ترکیبات آن از نظر مواد قندی، مواد ازته و سایر مواد، محیط مناسبی برای تخمیر سیتریکی به نظر می رسد و بخش دوم شامل تفاله حاصل از شیره خرما است که پس از صاف کردن شیره بدست می آید و معمولا یا از آن استفاده ای نمی شود و یا به صورت محدود پس از خشک کردن به عنوان خوراک دام استفاده می گردد. تفاله مذکور با توجه قند نسبتا بالای آن (حدود 35 درصد) به صورت تخمیر بستر جامد به منظور تولید اسید سیتریک مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که شیره خرما از نظر عوامل تغذیه ای موثر در فرآیند تخمیر، دارای پتانسیل خوبی برای تولید اسید سیتریک می باشد و علی رغم گران تر بودن قیمت آن نسبت به ملاس، دارای امتیازاتی مثل کمتر بودن ترکیبات و یونهای فلزی مزاحم و همچنین کمتر بودن احتمال آلودگی محیط در حین تخمیر (بواسطه امکان استفاده از pH های پایین تر) می باشد که این محاسن در مجموع باعث می شود که شیره خرما، یک محیط جالبی برای تخمیر اسید سیتریک به نظر برسد.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 2180

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 1269 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1387
  • دوره: 

    1
  • شماره: 

    1
  • صفحات: 

    13-18
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    675
  • دانلود: 

    635
چکیده: 

امروزه همزیستی قارچ های میکوریزا به عنوان یکی از میکرو ارگانیسم های مفید، دامنه فعالیت خود را در صنایع مختلف از جمله معدن، کشاورزی، محیط زیست و ... گسترش داده است. در کشاورزی نقش قارچ های میکروریزا به عنوان کودهای کارساز و کارای بیولوژیک در تامین نیازمندی های تغذیه ای گیاهان غیرقابل انکار بوده، که باید در توسعه و ترویج این مهم در جامعه کشاورزی کوشید. به همین منظور تحقیقی جهت بررسی تاثیر سویه های مختلف میکوریزا Vesicular arbuscular (VAM) بر عملکرد و اجزای آن بر سورگوم آزمایشی در بهار 1386 در مرکز تحقیقات کشاورزی سیستان انجام گردید. این تحقیق در یک آزمایش فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی در چهار تکرار انجام گرفت. کلیه عملیات زراعی از کاشت تا برداشت مطابق با عرف منطقه اعمال گردید. نتایج پس از پردازش نشان داد که اثر متقابل میکوریزا بر ارقام سورگوم از نظر صفات مورد بررسی معنی دار می باشد. به طوری که بیشترین عملکرد دانه مربوط به رقم (KGS 25) با حضور  (Glomus etanicatum) با بیش از 3500 کیلو گرم بر هکتار بوده است. همچنین این رقم از نظر عملکرد برگ خشک و ساقه نسبت به سایر ارقام برتری نشان داد. با توجه به نتایج حاصله رقم مذکور به علت داشتن صفاتی همچون ارتفاع بوته، عملکرد علوفه خشک، علوفه تر، وزن خشک برگ و ساقه و نیز داشتن قطر ساقه مطلوب که از اجزای مهم و موثر بر عملکرد گیاهان علوفه ای هستند به عنوان بهترین رقم جهت اهداف علوفه ای در منطقه تحت آزمایش انتخاب و توصیه گردید.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 675

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 635 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 5
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1387
  • دوره: 

    1
  • شماره: 

    1
  • صفحات: 

    19-25
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    1357
  • دانلود: 

    657
چکیده: 

پیدایش سویه های سودوموناس آئروجینوزا مقاوم به کارباپنم وتولید کننده متالوبتالاکتاماز، امروزه یکی از چالش های درمان بیماران دچار سوختگی مبتلا به عفونت است. هدف از این تحقیق بررسی الگوی حساسیت آنتی بیوتیکی و وجود ژنهای بتالاکتامازیbla VIM  و  bla IMP در سویه های سودوموناس آئروجینوزا می باشد. برای انجام این تحقیق 186 سویه سودوموناس آئروجینوزا از زخم بیماران دچار سوختگی بستری در بیمارستان مطهری تهران جمع آوری و برای تعیین مقاومت سویه ها، تست آنتی بیوگرام با روش دیسک دیفیوژن انجام شد وMIC  ایمی پنم با روش رقت در آگار تعیین گردید. سویه های مولد متالوبتالاکتاماز با روش فنوتیپی دیسک IPM-EDTA شناسایی شدند و با روش PCR وجود ژنهای bla VIM وbla IMP  در سویه ها مورد بررسی قرار گرفت. یافته های حاصل از این تحقیق بیانگر مقاومت سویه ها در برابر ایمی پنم  n=115(61.8%) بود. با استفاده از روش PCR از 115 سویه مقاوم به ایمی پنم  (20%) n=23که در بررسی فنوتیپی متالوبتالاکتاماز را تولید می کردند همه سویه های MBL مثبت حاوی ژن bla VIM بودند و در هیچکدام از ایزوله ها ژنbla IMP شناسایی نشد. با توجه به درصد بالای مقاومت به ایمی پنم، شناسایی سویه های مولد متالوبتالاکتاماز به منظور جلوگیری از انتشار سویه های چند مقاومتی و شکست درمانی ضروری است.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 1357

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 657 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 3
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1387
  • دوره: 

    1
  • شماره: 

    1
  • صفحات: 

    27-31
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    1528
  • دانلود: 

    822
چکیده: 

این مطالعه جهت بررسی عفونت های قارچی در بیماران بستری شده در بخش سوانح سوختگی بیمارستان شفا در کرمان انجام گرفت. بیماران مورد بررسی شامل 45 نفر مرد (56.25%) و 35 نفر زن (43.75%) در سنین 1 تا 70 سال و دارای سوختگی درجه 2 و 3 بودند که به راه های گوناگون دچار سوختگی شده و در بخش بستری بودند. سطح سوختگی در 5 مورد در حدود 19-10 درصد، در 13 مورد 29-20 درصد، در 9 مورد 39-30 درصد، در 20 مورد 49-40 درصد، در 8 مورد 59-50 درصد، در 14 مورد 69-60 درصد، در 3 مورد 89-80 درصد، در 5 مورد 99-90 درصد بوده است. نمونه برداری و تکه برداری از ضایعات بیماران نشان داد که از میان 80 بیمار دچار سوختگی، 27 نفر به عفونت قارچی مبتلا بودند که از این میان 20 نفر (74.07%) با پانسمان بسته و 7 نفر (25.93%) فاقد آن بودند. قارچ های جدا شده از این بیماران پنی سیلیوم 7 مورد (25.9%)، آسپرژیلوس فومیگاتوس 11 مورد (40.8%)، آسپرژیلوس نیجر 6 مورد (22.2%) و کاندیدا آلبیکنس 3 مورد (11.1%) گزارش شد. گروه سنی 20 تا 29 سال بیشترین موارد ابتلا به عفونت قارچی را داشتند.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 1528

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 822 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1387
  • دوره: 

    1
  • شماره: 

    1
  • صفحات: 

    33-41
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    943
  • دانلود: 

    774
چکیده: 

در این تحقیق نمونه برداری از 4 پارک جنگلی چیتگر، سرخه حصار، سوهانک و توسکا از مناطق پوشش گیاهی و مناطق بکر از عمق 30-0 سانتی متر تهیه شد. برای جداسازی سویه های Azospirillum spp. ازمحیط کشت اختصاصی نیمه جامد NFb (Nitrogen free malate) و RC (Rodriquez Caceres) استفاده شد و برای تایید از تست های بیوشیمیایی استفاده گردید. برای تعیین جمعیت از روش ( MPN (Most Probably Numberاستفاده گردید. در این روش با استفاده از محیط کشت Rennie و کروماتوگرافی گازی تبدیل استیلن به اتیلن میزان تثبیت ازت مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج حاصل از این تحقیق، نمونه های جداسازی شده راA.brasilense ،A.lipoferum و A.irakense نشان داد. بطور میانگین میزان جمعیت آزوسپیریلوم با استفاده از محیط جامد NFb و RC به ترتیب در منطقه پوشش گیاهی 105×4.3 و 105×1.91 و در منطقه بکر 1.43x105 CFU/g و 0.77x105 CFU/g و در محیط نیمه جامد درمنطقه پوشش گیاهی  CFU/g 102x9.5 و درمنطقه بکر CFU/g 102x2.7 تعیین گردید. میزان تثبیت ازت در A.lipoferum از دو گونه دیگر بیشتر بوده و برابر 86.27 nmol/24Tube  است. این میزان در A.irakense از همه کمتر و برابر  nmol/24Tube 23.92تعیین شد. در گونه A.brasilense  میزان تثبیت ازت 56.4 nmol/24Tube  تعیین گردید.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 943

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 774 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1387
  • دوره: 

    1
  • شماره: 

    1
  • صفحات: 

    43-48
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    1797
  • دانلود: 

    1165
چکیده: 

تصفیه فاضلاب صنایع نساجی در بین انواع فاضلابهای صنعتی، دارای پیچیدگی های خاصی در فرایند تصفیه می باشد. ترکیبات رنگی بکار رفته در این فاضلابها همچنین انواع مواد افزودنی از اسید استیک، ریتاردر، سافتنر و غیره باعث اسیدی شدن pH این نوع فاضلابها شده و امکان تصفیه به روش لجن فعال در آن از بین رود. در این تحقیق به کمک فرایند اکسیداسیون در مرحله اول مواد آلی قابل تجزیه شیمیایی حذف و مقدار COD به مقدار قابل تزریق به حوضچه بیولوژیک کاهش داده شد و بدنبال آن امکان ادامه فرایند تصفیه توسط میکروارگانیسم های موجود در لجن فعال ایجاد گردید. در این روش ابتدا فاضلاب خروجی در یک مخزن 8 متر مکعبی جمع آوری و با استفاده از هیپوکلریت کلسیم 65 درصد به مقدار یک گرم بر لیتر اکسید و حداکثر زمان لازم برای واکنش 10 دقیقه در نظر گرفته شد. پس از اختلاط ماده شیمیایی با فاضلاب ضمن کنترل pH، کاهش دما در اثر زمان ماند و حذف رنگ از فاضلاب در اثر فرایند اکسیداسیون، مقدار COD موجود در فاضلاب از 3280 تا 6650 به 119.5 تا 128 تقلیل یافت. مدت زمان ماند در این حوضچه 12 ساعت در نظر گرفته شد در این فاصله پس از کاهش دما و کنترل pH، فاضلاب مجددا با دبی 0.75 متر مکعب بر ساعت به حوضچه هوادهی به روش لجن فعال به حجم 12 متر مکعب تزریق گردید. بقیه عوامل آلایند موجود در پساب در مرحله دوم تصفیه حذف شده و میزان COD آن به کمتر از 50 میلی گرم بر لیتر رسید. پساب حاصل در واحد الیاف کوبی و اختلاط الیاف، مجددا قابل استفاده می باشد.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 1797

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 1165 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1387
  • دوره: 

    1
  • شماره: 

    1
  • صفحات: 

    49-57
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    852
  • دانلود: 

    756
چکیده: 

پروتئین ها مکان های خاصی از توالی های نوکلئیک اسید در ژنوم را تعیین و به آنها متصل می شوند. بنابراین شناسایی جایگاه اتصال از اهمیت به سزایی برخوردار است. در این تحقیق برای تشخیص جایگاه های اتصال پروتئین ها به توالی هایی از نوکلئیک اسیدها از معیار آنتروپی شانون استفاده شده است. این اندازه Rseqence نامیده شده که چگونگی توزیع اطلاع در سراسر محل های این جایگاه ها را نشان می دهد. با استفاده از این اندازه نشان داده شده است که محتوای اطلاع در جایگاه های اتصال پروتئین ها به توالی های نوکلئیک اسیدها دارای مقدار بزرگتر از صفر و در خارج این جایگاه ها به سمت صفر کاهش می یابد. همچنین اندازه دیگری از اطلاع با عنوان Rfrequency  محاسبه شده است که مقدار اطلاع لازم برای پیدا کردن جایگاه اتصال پروتئین را نشان می دهد. در اغلب جایگاه ها این دو مقدار از اطلاع، نزدیک به یکدیگر می باشند. در بعضی موارد این جایگاه ها حاوی اطلاع بیشتری از مقدار اطلاع لازم برای شناسایی آنها هستند که این مقدار اطلاع اضافی می تواند دلیلی برای اتصال پروتئین یا پروتئین های دیگری به این مکان ها باشد. مقایسه بین این دو اندازه Rsequence و Rfrequency بیانگر این مطلب است که اطلاع در جایگاه های اتصال، برای پیدا کردن آنها توسط پروتئین ها در ژنوم کافی می باشد.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 852

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 756 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1387
  • دوره: 

    1
  • شماره: 

    1
  • صفحات: 

    59-63
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    1697
  • دانلود: 

    851
چکیده: 

غنی سازی نوشیدنی های مغذی به وسیله میکروارگانیسم های مفید یا پروبیوتیکها امروزه اهمیت بسیار زیادی یافته است این مهم به دلیل نقش اینگونه باکتریها و قارچها در پیشگیری از طیف زیادی از بیماریهای عفونی است. از آنجا که هر نوع نوشیدنی مغذی جهت غنی سازی با پروبیوتیکها نیاز به تحقیق مستقل با توجه به نوع مواد به کار رفته در آن را دارد، در این تحقیق امکان غنی سازی پروبیوتیکی نوشیدنی ماء الشعیر را با استفاده از 4 گونه لاکتوباسیل (acidophillus Lactobacillus،Lactobacillus casei ،Lactobacillus fermentum وLactobacillus plantarum ) مورد بررسی قرار گرفت. ماء الشعیر استریل توسط کشت 24 ساعته باکتریهای اسید لاکتیک تلقیح شد و در شرایط دمایی 30 C گرماگذاری شد. تغییراتpH واحد تشکیل کلنی (CFU/ml) تحت شرایط کنترل شده اندازه گیری شد. کشتهای اسید لاکتیکی باعث کاهش pH در حد 4.30 شدند و واحد تشکیل کلنی پس از 24 ساعت تخمیر از 102 CFU/ml به 107 CFU/ml افزایش پیدا نمود. واحد تشکیل کلنی چهار باکتری اسید لاکتیک در ماءالشعیر استریل تخمیر شده بین 106 تا 107 CFU/ml بعد از 4 هفته نگهداری در شرایط دمایی 4 C و 25 C باقی ماند. در روشی دیگر در صدد حذف انکوباسیون اولیه برآمدیم. به این ترتیب که بقا و ماندگاری هر چهار باکتری مورد نظر بدون انجام انکوباسیون 24 ساعته در شرایط دمایی اتمسفر و یخچال وانکوباتور در ماء الشعیر حاوی مخمر و فاقد مخمر مورد بررسی قرار گرفت و نتایج موجود گواه بر این مدعاست که در شرایطی که ماء الشعیرحاوی مخمر باشد بقا و ماندگاری چهار باکتری اسید لاکتیک بیشتر خواهد بود. و این ماندگاری در شرایط دمایی اتمسفر بهتر است.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 1697

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 851 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
telegram sharing button
whatsapp sharing button
linkedin sharing button
twitter sharing button
email sharing button
email sharing button
email sharing button
sharethis sharing button