استنوتروفوموناس مالتوفیلیا از میکروارگانیسم های مهم کلینیکی و عامل بعضی از عفونتها بخصوص عفونتهای بیمارستانی در افراد با ایمنی سرکوب شده است. ترکیبات شیمیایی این ارگانیسم با تغییر درجه حرارت رشد تغییر می کند. در این مطالعه تغییرات اسیدهای چرب، پروتیینها و لیپوپلی ساکارید (LPS) این ارگانیسم مورد بررسی قرار گرفت.در بررسی استرهای متیله اسیدهای چرب، 11اسید چرب i –17:0, 16:1, 16:0, 15: 0 ,i –15:0, 14:0, 12:0 i –17.1,, 17:0 18:0 و 18:1 مشخص شد. بیشترین اسید چربi –15: 0 بود اسیدهای چرب ,16: 0 16.1 i – 17: 0,و i –17: 1 از مقدار قابل توجهی برخوردار بودند.در بررسی الکتروفورزی پروتیین های سلول تام، باندهای پروتیینی 21.5 ,26 ,42.5 ,55 ,65 کیلودالتون با افزایش درجه حرارت و شدت باندهای 30.5 و 24 کیلودالتون با کاهش درجه حرارت، افزایش یافتند.در الکتروفورزی لیپوپلی ساکارید، وزن مولکولی زنجیره های جانبی O در الگوی پلکانی لیپوپلی ساکارید با افزایش درجه حرارت کاهش پیدا کرد. نقش افزایش اسیدهای چرب غیر اشباع در درجه حرارتهای پایین در حفظ سیال بودن غشا و نقش بعضی از پروتیین ها در نفوذ پذیری بعضی از آنتی بیوتیک ها و نیز تغییرات LPS با تغییر درجه حرارت مورد بحث قرار گرفته است.