Archive
Year
Volume(Issue)
Issues
Journal Article
Download
انگلیسی Version
غنی سازی کیک اسفنجی با پودر قارچ دکمه ای خشک شده در سامانه مادون قرمز-هوای داغ
صالحی فخرالدین | کاشانی نژاد مهدی | صادقی ماهونک علیرضا | ضیایی فر امان محمد
فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)
Year:
Volume:
Issue:
Pages:
Citations:
Views:
Downloads:
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
more
View 622
تولید و ارزیابی نانولیپوزوم های حاوی نایسین و ناتامایسین به روش مظفری
ضیایی محسن | صوتی خیابانی محمود | قنبرزاده بابک | همیشه کار حامد | رضایی مکرم رضا | تیزچنگ سمیرا
View 824
تاثیر افزودن نانو فیبر سلولز و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی مایونز کم چرب
گلچوبی لاله | علیمی مزدک | یوسفی حسین
View 825
بررسی تغییرات رئولوژیکی صمغ قدومه شهری به عنوان تابعی از غلظت و فرایند انجماد و مقایسه آن با صمغ تجاری زانتان
باقری هادی | گرایلی زینب | کاشانی نژاد مهدی
View 643
تاثیر پودر آب پنیر بر رشد لاکتوباسیلو ساسیدوفیلوس در شیر اسیدوفیلوس بازساخته
طاهریان امیر | صادقی ماهونک علیرضا | میرزایی حبیب اله | اعلمی مهران | صادقی علیرضا
View 417
بهبود ویژگی های کیفی، رئولوژیکی و حسی اسپاگتی تهیه شده از آرد نول با استفاده از گلوتن
حسینی سیدعماد | اردستانی فاطمه
View 348
تاثیر پوسته مغز فندق بر خواص کیفی و ارگانولپتیکی نان باگت
موحد سارا | نمازی شندی مهسا | مستقیم تکتم
View 480
فناوری افت فشار کنترل شد ه سریع و کاربردهای آن
رنجبر نگار | ایکانی محمدحسن | جوانمردداخلی مجید | گل محمد فرشته
View 304