مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

5,920
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

837
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

4

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر مصرف مکمل زنجبیل بر برخی از عوامل خطر بیماری های قلبی - عروقی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 12

چکیده

 زمینه و هدف: بیماری های قلبی - عروقی, علت اصلی مرگ و میر در بیماران مبتلا به دیابت است. هدف از این مطالعه بررسی تاثیر مصرف مکمل زنجبیل بر برخی از عوامل خطر بیماری های قلبی عروقی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 است.روش کار: این مطالعه به صورت کارآزمایی بالینی تصادفی دوسوکور کنترل شده با دارونما انجام شد. تعداد 70 بیمار دیابتی نوع 2 به صورت تصادفی در دو گروه دریافت کننده زنجبیل (35 نفر) و دارونما (35 نفر) قرار گرفتند. بیماران روزانه 1600 میلی گرم (2 کپسول 800 میلی گرمی) پودر زنجبیل یا دارونمای حاوی آرد گندم را به مدت 12 هفته مصرف نمودند. سطوح قند خون ناشتا, تری گلیسیرید, کلسترول تام, کلسترول LDL و HDL, پروتئین واکنش پذیر C, فشار خون سیستولی و دیاستولی و اندازه دور کمر پیش و پس از مداخله سنجیده و مقایسه شد.یافته ها: اطلاعات 63 بیمار آنالیز شد (33 نفر در گروه زنجبیل و 30 نفر در گروه شاهد). مصرف زنجبیل سبب کاهش معنی دار قند خون ناشتا, تری گلیسیرید, کلسترول تام سرم و پروتئین واکنش پذیر C در گروه زنجبیل در مقایسه با گروه شاهد شد (p<0.05). تغییرات کلسترول LDL, HDL, فشار خون سیستولی و دیاستولی و اندازه دور کمر معنی دار نبود (p>0.05).نتیجه گیری: زنجبیل سبب کاهش قند خون ناشتا, برخی از فراکسیون های چربی خون و پروتئین واکنش پذیر C در بیماران دیابتی نوع 2 شد و بنابراین می تواند جهت پیشگیری از بیماری های قلبی - عروقی در این بیماران به کار رود.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عربلو، طاهره، آریاییان، ناهید، ولی زاده، مجید، حسینی، آغافاطمه، و جلالی، محمود. (1393). تاثیر مصرف مکمل زنجبیل بر برخی از عوامل خطر بیماری های قلبی - عروقی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2. علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران)، 21(118)، 1-12. SID. https://sid.ir/paper/10265/fa

    Vancouver: کپی

    عربلو طاهره، آریاییان ناهید، ولی زاده مجید، حسینی آغافاطمه، جلالی محمود. تاثیر مصرف مکمل زنجبیل بر برخی از عوامل خطر بیماری های قلبی - عروقی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2. علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران)[Internet]. 1393؛21(118):1-12. Available from: https://sid.ir/paper/10265/fa

    IEEE: کپی

    طاهره عربلو، ناهید آریاییان، مجید ولی زاده، آغافاطمه حسینی، و محمود جلالی، “تاثیر مصرف مکمل زنجبیل بر برخی از عوامل خطر بیماری های قلبی - عروقی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2،” علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران)، vol. 21، no. 118، pp. 1–12، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/10265/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button