Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,577
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,044
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارتباط بین شاخص التهابی رژیم غذایی با چاقی در زنان مراجعه کننده به مراکز بهداشتی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی تهران

صفحات

 صفحه شروع 21 | صفحه پایان 30

چکیده

 زمینه و هدف: چاقی از مهم ترین مشکلات سلامتی در جهان است و به عنوان یک التهاب مزمن شمرده می شود. بصورتی که افزایش چاقی مرکزی با افزایش التهاب همراه می باشد. رژیم غذایی نقش عمده در تنظیم التهاب ایفا می کند. هدف از این مطالعه بررسی ارتباط بین شاخص التهابی رژیم غذایی و چاقی در زنان تهرانی می باشد. روش کار: این مطالعه مقطعی توصیفی تحلیلی بر روی 198 زن مراجعه کننده به مراکز بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران به روش خوشه ای انجام شد. دریافت های غذایی از طریق پرسشنامه بسامد خوراک جمع آوری و شاخص التهابی رژیم غذایی محاسبه گشت. اندازه گیری وزن, قد و دور کمرانجام شد. در آنالیز نهایی عوامل مخدوش گر کنترل و سطح معنا داری 05/0 در نظر گرفته شد. یافته ها: میانگین سنی افراد 4/33 سال و میانگین شاخص توده ی بدنی 1/25 بود. توزیع افراد از نظر وزن, نمایه توده بدن و دور کمر بر حسب شاخص التهابی رژیم غذایی معنا دار بود. نسبت شانس ابتلا به چاقی شکمی برای پایین ترین سهک شاخص التهابی رژیم غذایی پس از تعدیل مخدوش گرها نسبت به بالاترین سهک 10/0 =OR برآورد شد که از لحاظ آماری معنا دار بود اما برای نسبت شانس چاقی عمومی این نسبت شانس معنا دار نبود (2/0 = p). نتیجه گیری: در نتیجه این مطالعه بیان می کند که با افزایش امتیاز شاخص التهابی رژیم غذایی نسبت شانس ابتلا به چاقی شکمی افزایش می یابد. ولی این نتیجه در مورد چاقی عمومی صادق نیست. مطالعات آینده نگر بیشتری می تواند به تبیین روابط این موضوع کمک کند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کردورکانه، حامد، رحمانی، جمال، تاجیک، سمیه، زارع زاده، میثم، نظری، علی، و فتاحی، سمیه. (1396). ارتباط بین شاخص التهابی رژیم غذایی با چاقی در زنان مراجعه کننده به مراکز بهداشتی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی تهران. علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران)، 24(161 )، 21-30. SID. https://sid.ir/paper/10838/fa

    Vancouver: کپی

    کردورکانه حامد، رحمانی جمال، تاجیک سمیه، زارع زاده میثم، نظری علی، فتاحی سمیه. ارتباط بین شاخص التهابی رژیم غذایی با چاقی در زنان مراجعه کننده به مراکز بهداشتی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی تهران. علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران)[Internet]. 1396؛24(161 ):21-30. Available from: https://sid.ir/paper/10838/fa

    IEEE: کپی

    حامد کردورکانه، جمال رحمانی، سمیه تاجیک، میثم زارع زاده، علی نظری، و سمیه فتاحی، “ارتباط بین شاخص التهابی رژیم غذایی با چاقی در زنان مراجعه کننده به مراکز بهداشتی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی تهران،” علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران)، vol. 24، no. 161 ، pp. 21–30، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/10838/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا