مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

80
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

22
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تامین تعادل انرژی و نیازهای تغذیه ای (درشت مغذی ها، ویتامین ها، مواد معدنی) دانشجویان نظامی

صفحات

 صفحه شروع 0 | صفحه پایان 0

چکیده

 اهداف: رژیم غذایی و محتوای آن یکی از مهم ترین عوامل اثرگذار بر عملکرد جسمانی و کارایی اجرای وظایف شغلی در دانشجویان نظامی است. از این رو, تحقیق حاضر با هدف مقایسه محتوای رژیم غذایی و نیازهای تغذیه ای و جسمانی دانشجویان افسری و ارایه راه کارهای مناسب تغذیه ای انجام شد. مواد و روش ها: پژوهش حاضر از نوع توصیفی-پیمایشی است که جامعه آن دانشجویان افسری دانشگاه امام علی (ع) در سال 1399 بود. 120 نفر به صورت نمونه گیری تصادفی انتخاب شدند. به منظور ارزیابی متغیرهای مورد مطالعه از پرسش نامه تواتر غذایی (دارای یادآمد غذایی 24 ساعته) و پرسش نامه فعالیت بدنی در سه روز و نرم افزار N4 Food Processor استفاده شد. داده های به دست آمده با استفاده از آزمون تی در نرم افزار SPSS 20 در سطح معناداری کمتر از 0/05 تجزیه و تحلیل شدند. یافته ها: یافته های مطالعه حاضر نشان داد که سن, قد, وزن و شاخص توده بدنی نمونه ها به ترتیب 8/2±, 21/36 سال, 45/10±, 169/64 سانتی متر, 6/74±, 34/73 کیلوگرم و 37/2±, 25/47 کیلوگرم بر مترمربع بود. میزان کربوهیدرات, سدیم و چربی دریافتی بالاتر از میزان مورد نیاز بدن بود, در حالی که میزان پروتیین دریافتی کمتر از مقدار نیاز برآوردشده برای دانشجویان دانشگاه افسری بود که با استاندار موجود تفاوت معناداری داشت (0/001=p). همچنین میزان کالری دریافتی, مقدار هزینه انرژی, ویتامین A, ویتامین D, ویتامین B12 ویتامین E, ویتامین C, کلسیم, منیزیم و روی دریافتی دانشجویان از لحاظ آماری به طور معناداری کمتر از مقادیر استانداردهای موجود و مقادیر ریزمغذی های مورد نیاز برای انجام مناسب فعالیت ها بود (0/001=p). نتیجه گیری: درمجموع به نظر می رسد برنامه غذایی دانشجویان نیازمند اصلاحاتی مانند بهبود کمیت و کیفیت رژیم غذایی, افزودن میان وعده های غذایی کوچک, افزودن مواد لبنی و همچنین برخی میوه ها و سبزیجات تازه است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    محمدیاری، سجاد. (1401). بررسی تامین تعادل انرژی و نیازهای تغذیه ای (درشت مغذی ها, ویتامین ها, مواد معدنی) دانشجویان نظامی. طب انتظامی، 11(1 )، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/1094108/fa

    Vancouver: کپی

    محمدیاری سجاد. بررسی تامین تعادل انرژی و نیازهای تغذیه ای (درشت مغذی ها, ویتامین ها, مواد معدنی) دانشجویان نظامی. طب انتظامی[Internet]. 1401؛11(1 ):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/1094108/fa

    IEEE: کپی

    سجاد محمدیاری، “بررسی تامین تعادل انرژی و نیازهای تغذیه ای (درشت مغذی ها, ویتامین ها, مواد معدنی) دانشجویان نظامی،” طب انتظامی، vol. 11، no. 1 ، pp. 0–0، 1401، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/1094108/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button