مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

986
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

602
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

وضعیت تغذیه در یگان های منتخب نیروی دریایی

صفحات

 صفحه شروع 810 | صفحه پایان 817

چکیده

 زمینه و هدف: تغذیه سالم در موفقیت عملیات های نظامی نقش مهمی دارد لذا فرماندهان و همه نیرو ها باید رابطه بین رژیم غذایی مناسب و توانایی های بدنی لازم برای انجام فعالیت های جسمانی را دریابند. هدف مطالعه پیش رو ارزیابی وضعیت تغذیه نظامیان به منظور ارائه راهکارهایی در جهت ارتقای وضعیت سلامتی و افزایش کارایی افراد می باشد. روش ها: این مطالعه بر روی 89 نفر از نظامیان در یگان های مختلف نیروی دریایی در شهرهای بندرعباس و بندر لنگه در زمستان 1397 انجام گرفت. برای جمع آوری اطلاعات از پرسشنامه های اطلاعات دموگرافیک, فعالیت فیزیکی IPAQ و FFQ168 استفاده شد. یافته ها: تعداد 89 نفر از مردان نظامی با میانگین سنی 32/6سال حضور داشتند. میانگین کالری روزانه دریافتی نظامیان 2973 کیلوکالری گزارش شد. میانگین مصرف روزانه گروه شیر و لبنیات, سبزی ها, میوه ها, غلات و گوشت ها به ترتیب, 2/1, 15/3, 55/3, 2/1 و 6/1 واحد در روز گزارش شد. بیشترین کمبود از گروه های اصلی هرم به گروه لبنیات به میزان 77/5% مرتبط بود. در ارزیابی وضعیت ریز مغذی ها کمبود مصرف کلسیم (48/3 %), ویتامین A (83%), روی (52/8 %), امگا 3 (46/1%) و ویتامین C (33/7%) گزارش شد. نتیجه گیری: این مطالعه نشان داد که نظامیان در زمینه دریافت های غذایی به خصوص در مورد مصرف لبنیات و منابع کلسیم, سبزیجات, میوه ها, منابع پروتئینی, امگا 3 و انرژی دریافتی, نیاز به مداخلات لازم به منظور افزایش دسترسی و مصرف اقلام غذایی نام برده می باشند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سالی، سهراب، علی اکبراصفهانی، علی، نوبخت، محمد، عنایتی، حمید، عباسی فرج زاده، محسن، و بابایی، منصور. (1399). وضعیت تغذیه در یگان های منتخب نیروی دریایی. مجله طب نظامی، 22(8 )، 810-817. SID. https://sid.ir/paper/362307/fa

    Vancouver: کپی

    سالی سهراب، علی اکبراصفهانی علی، نوبخت محمد، عنایتی حمید، عباسی فرج زاده محسن، بابایی منصور. وضعیت تغذیه در یگان های منتخب نیروی دریایی. مجله طب نظامی[Internet]. 1399؛22(8 ):810-817. Available from: https://sid.ir/paper/362307/fa

    IEEE: کپی

    سهراب سالی، علی علی اکبراصفهانی، محمد نوبخت، حمید عنایتی، محسن عباسی فرج زاده، و منصور بابایی، “وضعیت تغذیه در یگان های منتخب نیروی دریایی،” مجله طب نظامی، vol. 22، no. 8 ، pp. 810–817، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/362307/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button