مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

899
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

732
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ارتباط عوامل تغذیه ای و انفارکتوس حاد میوکارد

صفحات

 صفحه شروع 147 | صفحه پایان 153

چکیده

 زمینه و هدف: تاثیر میزان مصرف و تنوع مواد غذایی و نوشیدنی ها بر رخداد انفارکتوس حاد میوکارد در مطالعات گوناگون مورد بررسی قرار گرفته است. هدف از این مطالعه بررسی ارتباط عوامل خطر تغذیه ای و انفارکتوس حاد میوکارد می باشد. روش بررسی: این مطالعه از نوع مورد شاهدی است که بر روی 250 بیمار مبتلا به اولین انفارکتوس حاد میوکارد و 250 نفر گروه شاهد که فاقد بیماری مذکور بوده و از نظر متغیرهای سن و جنس همسان شده بودند, انجام گرفت. بیماران مبتلا, مراجعین به بخش مراقبت های ویژه قلبی مرکز آموزشی درمانی امام خمینی تهران در طی سال 1382 بوده اند. نمونه گیری به روش غیراحتمالی متوالی صورت گرفت و روش جمع آوری داده ها از طریق مصاحبه بود. آزمون های آماری مورد استفاده در این مطالعه شامل آزمون T, کای دو و نسبت شانس بوده است. میزان خطای آلفا در آزمون ها 05/0 لحاظ شده است. یافته ها: میانگین سنی, 8/54 سال (9/11±=SD) می باشد. شایع ترین نوع روغن مصرفی در دو گروه مورد مطالعه, روغن های گیاهی بوده است. مصرف آبجو در گروه بیماران به گونه ای معنی دار بیش تر از گروه شاهد بود (009/0=P). همچنین نسبت شانس (OR=Odds Ratio) مصرف آبجو به میزان 1/1 (814/1-0286/1=CI) بود. میزان مصرف قهوه روزانه در دو گروه تفاوت نشان نداد اما مصرف چای به صورت روزانه در گروه بیماران از گروه شاهد بیش تر بود (005/0=P). میانگین مصرف گوشت قرمز در گروه بیماران بیش تر از گروه شاهد بوده است (003/0=P). میزان مصرف روزانه ماهی, تخم مرغ, غلات خام و پخته, غذاهای پرنمک, سبزیجات و مواد قندی در دو گروه, تفاوت معنی دار نشان نداد. اما مصرف لبنیات و میوه تازه به گونه ای معنی دار در گروه شاهد بیش تر بوده است (000/0=P). نتیجه گیری: از این رو لزوم استفاده از رژیم های غذایی مناسب در پیشگیری از وقوع بیماری های عروقی قلب, مورد تاکید بوده و می توان با افزایش آگاهی جامعه نسبت به انتخاب رژیم های غذایی متناوب اقدام نمود.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کوهپایه زاده اصفهانی، جلیل، محمدحسنی، محمدرضا، و میرخانی، سیدحمید. (1385). بررسی ارتباط عوامل تغذیه ‌ای و انفارکتوس حاد میوکارد. علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران)، 13(50)، 147-153. SID. https://sid.ir/paper/11036/fa

    Vancouver: کپی

    کوهپایه زاده اصفهانی جلیل، محمدحسنی محمدرضا، میرخانی سیدحمید. بررسی ارتباط عوامل تغذیه ‌ای و انفارکتوس حاد میوکارد. علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران)[Internet]. 1385؛13(50):147-153. Available from: https://sid.ir/paper/11036/fa

    IEEE: کپی

    جلیل کوهپایه زاده اصفهانی، محمدرضا محمدحسنی، و سیدحمید میرخانی، “بررسی ارتباط عوامل تغذیه ‌ای و انفارکتوس حاد میوکارد،” علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران)، vol. 13، no. 50، pp. 147–153، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/11036/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button