APA:
کپیخوش پی، باسمه، شیدفر، فرزاد، جزایری، شیما، ملک، مجتبی، و حسینی، آغافاطمه. (1391). بررسی تاثیر مصرف شاهنگبین بر روی غلظت گلوکز سرم و هموگلوبین گلیکوزیله و ظرفیت تام آنتی اکسیدانی سرم در بیماران دیابتی نوع دو. علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران)، 19(103)، 33-40. SID. https://sid.ir/paper/11155/fa
Vancouver:
کپیخوش پی باسمه، شیدفر فرزاد، جزایری شیما، ملک مجتبی، حسینی آغافاطمه. بررسی تاثیر مصرف شاهنگبین بر روی غلظت گلوکز سرم و هموگلوبین گلیکوزیله و ظرفیت تام آنتی اکسیدانی سرم در بیماران دیابتی نوع دو. علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران)[Internet]. 1391؛19(103):33-40. Available from: https://sid.ir/paper/11155/fa
IEEE:
کپیباسمه خوش پی، فرزاد شیدفر، شیما جزایری، مجتبی ملک، و آغافاطمه حسینی، “بررسی تاثیر مصرف شاهنگبین بر روی غلظت گلوکز سرم و هموگلوبین گلیکوزیله و ظرفیت تام آنتی اکسیدانی سرم در بیماران دیابتی نوع دو،” علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران)، vol. 19، no. 103، pp. 33–40، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/11155/fa