مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,429
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

743
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

آگاهی، نگرش و عملکرد خانوارهای شهری در خصوص اصول کاربردی تغذیه

صفحات

 صفحه شروع 11 | صفحه پایان 18

چکیده

 مقدمه و اهداف: یکی از مهم ترین علل معضلات تغذیه ای در جهان, عدم آگاهی تغذیه ای و در نتیجه عملکرد نامناسب در این مقوله است که باعث مشکلاتی از قبیل سوء تغذیه و ابتلا به بیماری های غیرواگیر مختلف می شود. مطالعه جاری به منظور ارزیابی وضعیت آگاهی, نگرش و عملکرد خانوارهای شهری درباره اصول کاربردی تغذیه در سال 1383 در استان های گلستان, سیستان و بلوچستان و بوشهر طراحی و اجرا شد.روش کار: این مطالعه به صورت مقطعی به بررسی سطح آگاهی, نگرش و عملکرد خانوارهای شهری در زمینه اصول کلی تغذیه در استان های منتخب می پردازد. روش نمونه گیری به صورت خوشه ای یک مرحله ای با اندازه خوشه های مساوی بود. داده های موردنیاز از طریق پرسشنامه ساختار یافته و با انجام مصاحبه با افراد واجد شرایط پاسخگویی در خانوارها جمع آوری شد.نتایج: در این مطالعه, در مجموع تعداد 1154 نفر در مناطق مورد نظر, تحت بررسی قرارگرفتند. حدود 70-50% از پاسخ دهندگان, از 4 گروه اصلی غذایی مطلع بودند و 50-40 % از افراد نسبت به نقش آن ها در بدن انسان آگاهی داشتند. در اکثر موارد نگرش خانوارها در زمینه تغذیه مطلوب بود. فراوانی مصرف گوشت قرمز در افراد مورد بررسی به ندرت, گوشت ماهی در سطح متوسط, حبوبات در سطح بالا, میوه و سبزی, شیر, ماست و پنیر در سطح قابل قبول و مصرف چیپس و پفک, قند و شکر و نوشابه های گازدار در سطح بالایی قرار داشتند.نتیجه گیری: نتایج این مطالعه می تواند دفتر بهبود تغذیه را در بهبود طراحی و اجرای موثر برنامه های مداخله ای برای پیشبرد سلامت تغذیه ای اقشار جامعه یاری کند.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فریور، فرشاد، حشمت، رامین، عظمتی، بهار، عباس زاده اهرنجانی، شبنم، کشت کار، عباسعلی، شیخ الاسلام، ربابه، و ندیم، ابوالحسن. (1388). آگاهی, نگرش و عملکرد خانوارهای شهری در خصوص اصول کاربردی تغذیه. مجله اپیدمیولوژی ایران، 5(2)، 11-18. SID. https://sid.ir/paper/120686/fa

    Vancouver: کپی

    فریور فرشاد، حشمت رامین، عظمتی بهار، عباس زاده اهرنجانی شبنم، کشت کار عباسعلی، شیخ الاسلام ربابه، ندیم ابوالحسن. آگاهی, نگرش و عملکرد خانوارهای شهری در خصوص اصول کاربردی تغذیه. مجله اپیدمیولوژی ایران[Internet]. 1388؛5(2):11-18. Available from: https://sid.ir/paper/120686/fa

    IEEE: کپی

    فرشاد فریور، رامین حشمت، بهار عظمتی، شبنم عباس زاده اهرنجانی، عباسعلی کشت کار، ربابه شیخ الاسلام، و ابوالحسن ندیم، “آگاهی, نگرش و عملکرد خانوارهای شهری در خصوص اصول کاربردی تغذیه،” مجله اپیدمیولوژی ایران، vol. 5، no. 2، pp. 11–18، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/120686/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button