APA:
کپیرمضانی، آتنا، طاهباز، فریده، رسولی، شاهین، رشیدخانی، بهرام، غروی نوری، اعظم، مسلمی، معصومه، و هدایتی، مهدی. (1389). اثرات مصرف آب هویج غنی شده با بتاکاروتن بر سطح لیپیدهای سرم در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 5(3 (پی در پی 18))، 57-66. SID. https://sid.ir/paper/121164/fa
Vancouver:
کپیرمضانی آتنا، طاهباز فریده، رسولی شاهین، رشیدخانی بهرام، غروی نوری اعظم، مسلمی معصومه، هدایتی مهدی. اثرات مصرف آب هویج غنی شده با بتاکاروتن بر سطح لیپیدهای سرم در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛5(3 (پی در پی 18)):57-66. Available from: https://sid.ir/paper/121164/fa
IEEE:
کپیآتنا رمضانی، فریده طاهباز، شاهین رسولی، بهرام رشیدخانی، اعظم غروی نوری، معصومه مسلمی، و مهدی هدایتی، “اثرات مصرف آب هویج غنی شده با بتاکاروتن بر سطح لیپیدهای سرم در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 5، no. 3 (پی در پی 18)، pp. 57–66، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121164/fa