APA:
کپیکریمی، کاظم، و عقابی، فیروز. (1387). تاثیر تحریک الکتریکی با ولتاژ پایین بر تردی و ظرفیت نگهداری آب در گوشت گوساله
. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 3(2 (پی در پی 9))، 55-61. SID. https://sid.ir/paper/121179/fa
Vancouver:
کپیکریمی کاظم، عقابی فیروز. تاثیر تحریک الکتریکی با ولتاژ پایین بر تردی و ظرفیت نگهداری آب در گوشت گوساله
. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1387؛3(2 (پی در پی 9)):55-61. Available from: https://sid.ir/paper/121179/fa
IEEE:
کپیکاظم کریمی، و فیروز عقابی، “تاثیر تحریک الکتریکی با ولتاژ پایین بر تردی و ظرفیت نگهداری آب در گوشت گوساله
،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 3، no. 2 (پی در پی 9)، pp. 55–61، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121179/fa