مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

988
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

608
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر نوع آنزیم و غلظت کربن فعال بر کارایی حذف فنیل آلانین از شیر

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 9

چکیده

 سابقه و هدف: فنیل کتونوری یک بیماری ارثی است که به دلیل فقدان یا نقص در فعالیت آنزیم فنیل آلانین هیدروکسیلاز پدید می آید. شدیدترین عارضه بالینی ناشی از آن, عقب ماندگی ذهنی غیر قابل برگشت است. امروزه, محدود کردن فنیل آلانین رژیم غذایی تنها راه مقابله با این بیماری محسوب می شود. هدف از این تحقیق, تولید شیر کم فنیل آلانین در مقیاس آزمایشگاهی به عنوان یک مکمل تغذیه ای برای بیماران فنیل کتونوری بود. به این ترتیب, می توان از شیر کم فنیل آلانین تهیه شده برای تولید انواع غذاها و نوشیدنی های مطلوب با محتوای فنیل آلانین کم استفاده کرد.مواد و روش ها: سه نمونه شیر هیدرولیز شده آنزیمی با استفاده از پروتئاز آسپرژیلوس اوریزا (1 گرم آنزیم به ازای 100 گرم سوبسترا) و پاپایین (1 گرم آنزیم به ازای 100 گرم سوبسترا) به صورت جداگانه و در ترکیب با هم ( 0.5گرم از هر آنزیم به ازای 100 گرم سوبسترا) تهیه شد و کربن فعال در مقادیر مختلف (0.3, 0.9 و 1.5 گرم) برای حذف فنیل آلانین به کار رفت.یافته ها: ترکیب پروتئاز آسپرژیلوس اوریزا با پاپایین (هرکدام به میزان 0.5 گرم به ازای 100 گرم سوبسترا) و در مرحله بعد از هیدرولیز آنزیمی, استفاده از 0.9 گرم کربن فعال, کمترین میزان نهایی فنیل آلانین را در برداشت.نتیجه گیری: از میان شرایط هیدرولیز به کار رفته, بهترین شرایط برای حذف فنیل آلانین استفاده از پروتئاز آسپرژیلوس اوریزا (0.5 گرم آنزیم به ازای 100 گرم سوبسترا) به همراه پاپایین (0.5 گرم آنزیم به ازای 100 گرم سوبسترا) و 0.9 گرم کربن فعال در مرحله بعد از هیدرولیز بود که باعث حذف 99% فنیل آلانین شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    امیری ریگی، عاطفه، محمدی، مهرداد، امام جمعه، زهرا، و محمدی فر، محمدامین. (1391). بررسی اثر نوع آنزیم و غلظت کربن فعال بر کارایی حذف فنیل آلانین از شیر. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 7(1 (پی در پی 24))، 1-9. SID. https://sid.ir/paper/121254/fa

    Vancouver: کپی

    امیری ریگی عاطفه، محمدی مهرداد، امام جمعه زهرا، محمدی فر محمدامین. بررسی اثر نوع آنزیم و غلظت کربن فعال بر کارایی حذف فنیل آلانین از شیر. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛7(1 (پی در پی 24)):1-9. Available from: https://sid.ir/paper/121254/fa

    IEEE: کپی

    عاطفه امیری ریگی، مهرداد محمدی، زهرا امام جمعه، و محمدامین محمدی فر، “بررسی اثر نوع آنزیم و غلظت کربن فعال بر کارایی حذف فنیل آلانین از شیر،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 1 (پی در پی 24)، pp. 1–9، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121254/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button