APA:
کپیامیری ریگی، عاطفه، محمدی، مهرداد، امام جمعه، زهرا، و محمدی فر، محمدامین. (1391). بررسی اثر نوع آنزیم و غلظت کربن فعال بر کارایی حذف فنیل آلانین از شیر. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 7(1 (پی در پی 24))، 1-9. SID. https://sid.ir/paper/121254/fa
Vancouver:
کپیامیری ریگی عاطفه، محمدی مهرداد، امام جمعه زهرا، محمدی فر محمدامین. بررسی اثر نوع آنزیم و غلظت کربن فعال بر کارایی حذف فنیل آلانین از شیر. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛7(1 (پی در پی 24)):1-9. Available from: https://sid.ir/paper/121254/fa
IEEE:
کپیعاطفه امیری ریگی، مهرداد محمدی، زهرا امام جمعه، و محمدامین محمدی فر، “بررسی اثر نوع آنزیم و غلظت کربن فعال بر کارایی حذف فنیل آلانین از شیر،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 1 (پی در پی 24)، pp. 1–9، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121254/fa