APA:
کپیشفیعی، ثمین، حجت الاسلامی، محمد، شکرانی، رضا، شریفان، انوشه، و لقمانی خوزانی، وحید. (1392). تاثیر روش های مختلف تصفیه شیره خرما بر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آب نبات های تولید شده از آن. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 8(1)، 63-70. SID. https://sid.ir/paper/121308/fa
Vancouver:
کپیشفیعی ثمین، حجت الاسلامی محمد، شکرانی رضا، شریفان انوشه، لقمانی خوزانی وحید. تاثیر روش های مختلف تصفیه شیره خرما بر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آب نبات های تولید شده از آن. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛8(1):63-70. Available from: https://sid.ir/paper/121308/fa
IEEE:
کپیثمین شفیعی، محمد حجت الاسلامی، رضا شکرانی، انوشه شریفان، و وحید لقمانی خوزانی، “تاثیر روش های مختلف تصفیه شیره خرما بر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آب نبات های تولید شده از آن،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 1، pp. 63–70، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121308/fa