APA:
کپیهمتیان سورکی، عبداله، مهدویان مهر، هادی، پورفرزاد، امیر، و صداقت، ناصر. (1392). بهینه یابی شرایط استخراج قلیایی فیبرهای رژیمی پوست قهوه و تاثیر آن بر ویژگی های کیفی و ماندگاری نان بربری. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 8(1)، 11-22. SID. https://sid.ir/paper/121312/fa
Vancouver:
کپیهمتیان سورکی عبداله، مهدویان مهر هادی، پورفرزاد امیر، صداقت ناصر. بهینه یابی شرایط استخراج قلیایی فیبرهای رژیمی پوست قهوه و تاثیر آن بر ویژگی های کیفی و ماندگاری نان بربری. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛8(1):11-22. Available from: https://sid.ir/paper/121312/fa
IEEE:
کپیعبداله همتیان سورکی، هادی مهدویان مهر، امیر پورفرزاد، و ناصر صداقت، “بهینه یابی شرایط استخراج قلیایی فیبرهای رژیمی پوست قهوه و تاثیر آن بر ویژگی های کیفی و ماندگاری نان بربری،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 1، pp. 11–22، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121312/fa