مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

619
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

564
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تهیه و ارزیابی ویژگی های نانولیپوزوم های حاوی ایکوزاپنتاانوئیک اسید و دوکوزاهگزاانوئیک اسید به روش های اکستروژن و سونیکاسیون میله ای

صفحات

 صفحه شروع 219 | صفحه پایان 230

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    هادیان، زهرا، سحری، محمدعلی، مقیمی، حمیدرضا، برزگر، محسن، و عباسی، سلیمان. (1392). تهیه و ارزیابی ویژگی های نانولیپوزوم های حاوی ایکوزاپنتاانوئیک اسید و دوکوزاهگزاانوئیک اسید به روش های اکستروژن و سونیکاسیون میله ای. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 8(1)، 219-230. SID. https://sid.ir/paper/121315/fa

    Vancouver: کپی

    هادیان زهرا، سحری محمدعلی، مقیمی حمیدرضا، برزگر محسن، عباسی سلیمان. تهیه و ارزیابی ویژگی های نانولیپوزوم های حاوی ایکوزاپنتاانوئیک اسید و دوکوزاهگزاانوئیک اسید به روش های اکستروژن و سونیکاسیون میله ای. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛8(1):219-230. Available from: https://sid.ir/paper/121315/fa

    IEEE: کپی

    زهرا هادیان، محمدعلی سحری، حمیدرضا مقیمی، محسن برزگر، و سلیمان عباسی، “تهیه و ارزیابی ویژگی های نانولیپوزوم های حاوی ایکوزاپنتاانوئیک اسید و دوکوزاهگزاانوئیک اسید به روش های اکستروژن و سونیکاسیون میله ای،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 1، pp. 219–230، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121315/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button