APA:
کپیهادیان، زهرا، سحری، محمدعلی، مقیمی، حمیدرضا، برزگر، محسن، و عباسی، سلیمان. (1392). تهیه و ارزیابی ویژگی های نانولیپوزوم های حاوی ایکوزاپنتاانوئیک اسید و دوکوزاهگزاانوئیک اسید به روش های اکستروژن و سونیکاسیون میله ای. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 8(1)، 219-230. SID. https://sid.ir/paper/121315/fa
Vancouver:
کپیهادیان زهرا، سحری محمدعلی، مقیمی حمیدرضا، برزگر محسن، عباسی سلیمان. تهیه و ارزیابی ویژگی های نانولیپوزوم های حاوی ایکوزاپنتاانوئیک اسید و دوکوزاهگزاانوئیک اسید به روش های اکستروژن و سونیکاسیون میله ای. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛8(1):219-230. Available from: https://sid.ir/paper/121315/fa
IEEE:
کپیزهرا هادیان، محمدعلی سحری، حمیدرضا مقیمی، محسن برزگر، و سلیمان عباسی، “تهیه و ارزیابی ویژگی های نانولیپوزوم های حاوی ایکوزاپنتاانوئیک اسید و دوکوزاهگزاانوئیک اسید به روش های اکستروژن و سونیکاسیون میله ای،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 1، pp. 219–230، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121315/fa