APA:
کپیصالحی، پانته آ، حسنی، مطهره، فلاح کذابی، مجتبی، حسینی اصفهانی، فیروزه، و میرمیران، پروین. (1396). ارتباط انواع اسیدهای چرب دریافتی از گروه های مختلف غذایی با سندرم متابولیک در بزرگسالان: مطالعه قند و لیپید تهران. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 12(4 )، 1-12. SID. https://sid.ir/paper/121322/fa
Vancouver:
کپیصالحی پانته آ، حسنی مطهره، فلاح کذابی مجتبی، حسینی اصفهانی فیروزه، میرمیران پروین. ارتباط انواع اسیدهای چرب دریافتی از گروه های مختلف غذایی با سندرم متابولیک در بزرگسالان: مطالعه قند و لیپید تهران. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛12(4 ):1-12. Available from: https://sid.ir/paper/121322/fa
IEEE:
کپیپانته آ صالحی، مطهره حسنی، مجتبی فلاح کذابی، فیروزه حسینی اصفهانی، و پروین میرمیران، “ارتباط انواع اسیدهای چرب دریافتی از گروه های مختلف غذایی با سندرم متابولیک در بزرگسالان: مطالعه قند و لیپید تهران،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 4 ، pp. 1–12، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121322/fa