APA:
کپیراشدی، حمید، پرتوی، فرزانه، فتاح، رضا، خلیل زاده کلاگر، محمدعلی، و خیابانی، محمد. (1395). بررسی اثر پوشش های بسته بندی نانو نقره بر پایه دی اکسید تیتانیوم در افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلا رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 11(3)، 85-92. SID. https://sid.ir/paper/121351/fa
Vancouver:
کپیراشدی حمید، پرتوی فرزانه، فتاح رضا، خلیل زاده کلاگر محمدعلی، خیابانی محمد. بررسی اثر پوشش های بسته بندی نانو نقره بر پایه دی اکسید تیتانیوم در افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلا رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛11(3):85-92. Available from: https://sid.ir/paper/121351/fa
IEEE:
کپیحمید راشدی، فرزانه پرتوی، رضا فتاح، محمدعلی خلیل زاده کلاگر، و محمد خیابانی، “بررسی اثر پوشش های بسته بندی نانو نقره بر پایه دی اکسید تیتانیوم در افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلا رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 3، pp. 85–92، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121351/fa