مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

702
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

546
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ویژگی های شبه انتروسین های تولید شده توسط دو سویه از انتروکوکوس های جدا شده از شیرمیش و بز

صفحات

 صفحه شروع 33 | صفحه پایان 42

چکیده

 سابقه و هدف: شیر خام می تواند منبعی برای سویه های جدید باکتری های اسید لاکتیک تولیدکننده باکتریوسین با توانایی مهار میکروارگانیسم های نامطلوب باشد. این تحقیق با هدف جداسازی باکتری های اسید لاکتیک تولید کننده باکتریوسین از شیر خام میش و بز و تعیین ویژگی های باکتریوسین های جدا شده انجام گرفت.مواد و روش ها: به منظور جداسازی باکتری های اسیدلاکتیک تولید کننده باکتریوسین 100 نمونه شیر میش و بز مورد بررسی قرار گرفتند. دو سویه انتخاب شدند و شناسایی آن ها بر اساس ویژگی های فنوتیپی در حد جنس صورت گرفت. برای بررسی ماهیت ترکیبات ضدمیکروبی دو سویه موردنظر, عصاره کشت آن ها با آنزیم های مختلف تیمار شد. طیف بازدارندگی این ترکیبات با روش نشرحفره ای بررسی و پایداری آن ها در دماها و pHهای متفاوت تعیین شد. تخلیص نسبی ترکیبات ضدمیکروبی موردنظر با آمونیوم سولفات و پلی اتیلن گلیکول (PEG) صورت گرفت و تیتر آن ها مشخص شد. وزن ملکولی این ترکیبات با روش SDS-PAGE تعیین و پایداری آن ها طی نگهداری در دمای 4oC تخمین زده شد.یافته ها: دو سویه از انتروکوکوس (Le40 و Le50) در تکرارهای متعدد, فعالیت ضدمیکروبی بالایی از خود بروز دادند. حساسیت ترکیبات بازدارنده تولید شده توسط این سویه ها به آنزیم های پروتئولیتیک, تولید ترکیبات شبه انتروسین توسط این سویه ها را تایید کرد. این ترکیبات روی لیستریا مونوسیتوژنز و استافیلوکوکوس اورئوس اثر بازدارندگی داشتند. هر دو شبه انتروسین در 3 pH تا 10 پایدار بودند و شبه انتروسین جدا شده از Le50 به دمای بالا مقاوم بود. تخلیص نسبی هر دو ترکیب موجب افزایش تیتر و فعالیت آن ها شد. وزن ملکولی هر دو شبه انتروسین 24 تا 29 کیلو دالتون تخمین زده شد. این دو ترکیب, فعالیت خود را به مدت 28 روز در دمای 4oC حفظ کردند.نتیجه گیری: با توجه به فعالیت ضدمیکروبی و خصوصیات فیزیکی شیمیایی مطلوب شبه انتروسین های جدا شده, با مطالعه وسیع تر می توان از این ترکیبات به عنوان نگهدارنده های طبیعی در صنایع غذایی استفاده کرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    یوسفی، لیلا، احسانی، محمدرضا، فاضلی، محمدرضا، مژگانی، ناهید، و عزت پناه، حمید. (1390). بررسی ویژگی های شبه انتروسین های تولید شده توسط دو سویه از انتروکوکوس های جدا شده از شیرمیش و بز. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 6(1 (پی در پی 20))، 33-42. SID. https://sid.ir/paper/121367/fa

    Vancouver: کپی

    یوسفی لیلا، احسانی محمدرضا، فاضلی محمدرضا، مژگانی ناهید، عزت پناه حمید. بررسی ویژگی های شبه انتروسین های تولید شده توسط دو سویه از انتروکوکوس های جدا شده از شیرمیش و بز. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛6(1 (پی در پی 20)):33-42. Available from: https://sid.ir/paper/121367/fa

    IEEE: کپی

    لیلا یوسفی، محمدرضا احسانی، محمدرضا فاضلی، ناهید مژگانی، و حمید عزت پناه، “بررسی ویژگی های شبه انتروسین های تولید شده توسط دو سویه از انتروکوکوس های جدا شده از شیرمیش و بز،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 6، no. 1 (پی در پی 20)، pp. 33–42، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121367/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button