مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

862
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

537
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر روغن های خوراکی بر کولیت ناشی از سیتروباکتر رودنتیوم

صفحات

 صفحه شروع 53 | صفحه پایان 63

کلیدواژه

التهاب روده (کولیت)Q4

چکیده

 سابقه و هدف: شواهد متعددی مبنی بر نقش اسیدهای چرب امگا-3 در کاهش التهاب ناشی از مواد شیمیایی وجود دارد. اما تا کنون, هیچ مطالعه ای اثر اسیدهای چرب مختلف را بر کولیت ناشی از سیتروباکتر بررسی نکرده است. هدف از این مطالعه, بررسی اثر روغن ماهی, روغن کانولا و روغن گلرنگ بر کولیت ناشی از سیتروباکتر است. مواد و روش ها: موش ها به طور تصادفی تحت رژیم با کالری یکسان و تنها متفاوت در نوع چربی به مدت 3 هفته قبل و 10روز بعد از القای سیتروباکتر قرار گرفتند. هر گروه شامل 9 عدد موش بود. در روز دهم بعد از عفونت, قسمت انتهایی روده از نظر شاخص های التهابی, هسیتوپاتولوژی و تعداد سیتروباکترها بررسی شد. یافته ها: تعداد سیتروباکترها در تمام گروه ها مشابه بود, اما درجه التهاب در گروه تغذیه شده با روغن ماهی کمترین مقدار را داشت که به ترتیب در گروه روغن گلرنگ, روغن کانولا و رژیم معمولی درجه آن افزایش می یافت. نتیجه گیری: نتایج این مطالعه, بیانگر آن است که در مدل کولیت التهابیِ ناشی از سیتروباکتر, هرچه نسبت مصرف امگا-3 به امگا-6 بیشتر باشد, میزان التهاب, کمتر است, اما اسیدهای چرب امگا-3 تاثیری بر تعداد سیتروباکترها نداشته و تاثیر آنها فقط از طریق خاصیت ضدالتهابی ظاهر می شود.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حکمت دوست، آزیتا، میرشفیعی، سیدعباس، جزایری، سیدابوالقاسم، اشراقیان، محمدرضا، فیض آبادی، محمدمهدی، صداقت، رضا، و جکوبسون، کوان. (1387). تاثیر روغن های خوراکی بر کولیت ناشی از سیتروباکتر رودنتیوم. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 3(3 (پی در پی 10))، 53-63. SID. https://sid.ir/paper/121405/fa

    Vancouver: کپی

    حکمت دوست آزیتا، میرشفیعی سیدعباس، جزایری سیدابوالقاسم، اشراقیان محمدرضا، فیض آبادی محمدمهدی، صداقت رضا، جکوبسون کوان. تاثیر روغن های خوراکی بر کولیت ناشی از سیتروباکتر رودنتیوم. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1387؛3(3 (پی در پی 10)):53-63. Available from: https://sid.ir/paper/121405/fa

    IEEE: کپی

    آزیتا حکمت دوست، سیدعباس میرشفیعی، سیدابوالقاسم جزایری، محمدرضا اشراقیان، محمدمهدی فیض آبادی، رضا صداقت، و کوان جکوبسون، “تاثیر روغن های خوراکی بر کولیت ناشی از سیتروباکتر رودنتیوم،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 3، no. 3 (پی در پی 10)، pp. 53–63، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121405/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button