APA:
کپیحشمتی، غلامعلی. (1388). کاهش کلسترول روغن کره با استفاده از لسیتین سویا. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 4(3 (پی در پی 14))، 75-80. SID. https://sid.ir/paper/121460/fa
Vancouver:
کپیحشمتی غلامعلی. کاهش کلسترول روغن کره با استفاده از لسیتین سویا. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1388؛4(3 (پی در پی 14)):75-80. Available from: https://sid.ir/paper/121460/fa
IEEE:
کپیغلامعلی حشمتی، “کاهش کلسترول روغن کره با استفاده از لسیتین سویا،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 4، no. 3 (پی در پی 14)، pp. 75–80، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121460/fa