APA:
کپیجنت علی پور، حکیمه، شعبان پور، بهاره، صادقی ماهونک، علیرضا، و شعبانی، علی. (1390). بررسی ارزش تغذیه ای فیله های خام و کباب شده تاس ماهی ایرانی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 6(3 (پی در پی 22))، 85-94. SID. https://sid.ir/paper/121501/fa
Vancouver:
کپیجنت علی پور حکیمه، شعبان پور بهاره، صادقی ماهونک علیرضا، شعبانی علی. بررسی ارزش تغذیه ای فیله های خام و کباب شده تاس ماهی ایرانی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛6(3 (پی در پی 22)):85-94. Available from: https://sid.ir/paper/121501/fa
IEEE:
کپیحکیمه جنت علی پور، بهاره شعبان پور، علیرضا صادقی ماهونک، و علی شعبانی، “بررسی ارزش تغذیه ای فیله های خام و کباب شده تاس ماهی ایرانی،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 6، no. 3 (پی در پی 22)، pp. 85–94، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121501/fa