مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,171
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

769
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر مصرف روغن زیتون بر کاهش عوارض سکته مغزی با تمرکز بر ناحیه هیپوکامپ

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 8

چکیده

 سابقه و هدف: مطالعات اولیه, کاهش مرگ و میر سلولی را در ایسکمی مغز با درمان ایسکمی با آنتی اکسیدان ها نشان دادند. در این مطالعه, رابطه بین مصرف روغن زیتون و مرگ و میر نورون های هیپوکامپ و نیز تغییرات حافظه متعاقب ایسکمی مورد بررسی قرار گرفت. مواد و روشها: آزمایش ها روی 3 گروه سالم ((n=7, ایسکمی کنترل ((n=7 و گروه تحت درمان (n=7) انجام شد. روغن زیتون قبل از درمان به مدت یک هفته به صورت گاواژ به موش ها داده شد. سپس ایسکمی با بستن شریان کاروتید مشترک القا شد و سپس با کاهش التهاب ناحیه ایسکمیک (به مدت یک هفته), دوباره روغن زیتون به مدت یک هفته به موش ها داده شد. بررسی های بافتی با روش های رنگ آمیزی نیسل برای شمارش سلول های نکروتیک و تست تانل برای نشان دادن سلول های آپوپتوتیک و بررسی حافظه کوتاه مدت با روش شاتل باکس انجام شد. یافته ها: در نمونه های ایسکمی کنترل میزان نکروز و آپوپتوز شدیدی مشاهده شد که با اختلال در حافظه کوتاه مدت در موش ها همراه بود. این میزان مرگ و میر در گروه تحت درمان بسیار کمتر از گروه ایسکمی کنترل بود که با نتایج تست حافظه همخوانی داشت. نتیجه گیری: ایسکمی – ریپرفیوژن به مدت 15 دقیقه باعث آسیب و مرگ نورونی وسیع و آسیب دائمی در هیپوکامپ به ویژه ناحیه CA1 می شود. مصرف روغن زیتون به طور معنی داری باعث کاهش تعداد نورون های تخریب شده و کاهش اختلالات حافظه می شود.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زمانی، محمد، حسن شاهی، جلال، سلیمانی، منصوره، زمانی، فهیمه، و چوبین، کتایون. (1391). تاثیر مصرف روغن زیتون بر کاهش عوارض سکته مغزی با تمرکز بر ناحیه هیپوکامپ. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 7(2 (پی در پی 25))، 1-8. SID. https://sid.ir/paper/121522/fa

    Vancouver: کپی

    زمانی محمد، حسن شاهی جلال، سلیمانی منصوره، زمانی فهیمه، چوبین کتایون. تاثیر مصرف روغن زیتون بر کاهش عوارض سکته مغزی با تمرکز بر ناحیه هیپوکامپ. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛7(2 (پی در پی 25)):1-8. Available from: https://sid.ir/paper/121522/fa

    IEEE: کپی

    محمد زمانی، جلال حسن شاهی، منصوره سلیمانی، فهیمه زمانی، و کتایون چوبین، “تاثیر مصرف روغن زیتون بر کاهش عوارض سکته مغزی با تمرکز بر ناحیه هیپوکامپ،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 2 (پی در پی 25)، pp. 1–8، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121522/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button