APA:
کپیزمانی، محمد، حسن شاهی، جلال، سلیمانی، منصوره، زمانی، فهیمه، و چوبین، کتایون. (1391). تاثیر مصرف روغن زیتون بر کاهش عوارض سکته مغزی با تمرکز بر ناحیه هیپوکامپ. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 7(2 (پی در پی 25))، 1-8. SID. https://sid.ir/paper/121522/fa
Vancouver:
کپیزمانی محمد، حسن شاهی جلال، سلیمانی منصوره، زمانی فهیمه، چوبین کتایون. تاثیر مصرف روغن زیتون بر کاهش عوارض سکته مغزی با تمرکز بر ناحیه هیپوکامپ. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛7(2 (پی در پی 25)):1-8. Available from: https://sid.ir/paper/121522/fa
IEEE:
کپیمحمد زمانی، جلال حسن شاهی، منصوره سلیمانی، فهیمه زمانی، و کتایون چوبین، “تاثیر مصرف روغن زیتون بر کاهش عوارض سکته مغزی با تمرکز بر ناحیه هیپوکامپ،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 2 (پی در پی 25)، pp. 1–8، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121522/fa