APA:
کپینعمت الهی، آمنه، سهراب وندی، سارا، مرتضویان فارسانی، سیدامیرمحمد، و برارنژادباریکی، ایمان. (1391). کاربرد میوه و سبزی به عنوان محیط پایه برای تولید نوشیدنی های پروبیوتیک غیرلبنی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 7(ضمیمه شماره 4 (پی در پی 27))، 73-81. SID. https://sid.ir/paper/121574/fa
Vancouver:
کپینعمت الهی آمنه، سهراب وندی سارا، مرتضویان فارسانی سیدامیرمحمد، برارنژادباریکی ایمان. کاربرد میوه و سبزی به عنوان محیط پایه برای تولید نوشیدنی های پروبیوتیک غیرلبنی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛7(ضمیمه شماره 4 (پی در پی 27)):73-81. Available from: https://sid.ir/paper/121574/fa
IEEE:
کپیآمنه نعمت الهی، سارا سهراب وندی، سیدامیرمحمد مرتضویان فارسانی، و ایمان برارنژادباریکی، “کاربرد میوه و سبزی به عنوان محیط پایه برای تولید نوشیدنی های پروبیوتیک غیرلبنی،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. ضمیمه شماره 4 (پی در پی 27)، pp. 73–81، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121574/fa