مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,196
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

861
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

میزان مصرف موادغذایی و رابطه آن با عملکرد تحصیلی به روش یادآمد خوراک 24 ساعته در دانش آموزان دوره ابتدایی شهر اهواز

صفحات

 صفحه شروع 167 | صفحه پایان 192

چکیده

 هدف از انجام این پژوهش شناسایی و تخمین مقدار مواد غذایی مصرفی و مقایسه آن با توصیه های هرم راهنمای غذایی و رابطه آن با عملکرد تحصیلی و تن سنجی دانش آموزان دوره ابتدایی شهر اهواز است. با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی چند مرحله ای از چهار ناحیه شهر اهواز 28 آموزشگاه و 140 کلاس, 1120 دانش آموز (560 دختر و 560 پسر) انتخاب گردید. از طریق 2 پرسشنامه , مواد غذایی مصرفی 24 ساعت گذشته از نظر نوع و مقدار, یادداشت و وزن و قد آزمودنیها اندازه گیری و با سایر داده ها ثبت گردید. داده ها با نرم افزار 5/11SPSS  تجزیه و تحلیل گردید. نتایج نشان می دهد که میانگین وزن و قد هر سن و جنس دانش آموزان با استاندارد NCHS تفاوت معنا دار دارد (P<0.001) و رژیم غذایی آزمودنی ها از نظر تعادل, تناسب و تنوع و دریافت مقادیر مواد غذایی اصلی (شیر, گوشت, نان, غلات, سبزی و میوه شیرینی و روغن) با مقادیر توصیه شده هرم راهنمای غذایی تفاوت معنادار دارد (P<0.002). بر اساس شواهد به دست آمده دانش آموزان با معدل کمتر و بیشتر از 15 رژیم غذایی شان از نظر تعادل, تناسب و تنوع و دریافت گروههای غذایی نیز با هرم راهنمای غذایی در سطح P<0.002 تفاوت معنا داری داشته است.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    انصاری، شمس الدین، و عبادی، غلامحسین. (1385). میزان مصرف موادغذایی و رابطه آن با عملکرد تحصیلی به روش یادآمد خوراک 24 ساعته در دانش آموزان دوره ابتدایی شهر اهواز. پژوهش در برنامه ریزی درسی (دانش و پژوهش در علوم تربیتی-برنامه ریزی درسی)، 20(10-11)، 167-192. SID. https://sid.ir/paper/127209/fa

    Vancouver: کپی

    انصاری شمس الدین، عبادی غلامحسین. میزان مصرف موادغذایی و رابطه آن با عملکرد تحصیلی به روش یادآمد خوراک 24 ساعته در دانش آموزان دوره ابتدایی شهر اهواز. پژوهش در برنامه ریزی درسی (دانش و پژوهش در علوم تربیتی-برنامه ریزی درسی)[Internet]. 1385؛20(10-11):167-192. Available from: https://sid.ir/paper/127209/fa

    IEEE: کپی

    شمس الدین انصاری، و غلامحسین عبادی، “میزان مصرف موادغذایی و رابطه آن با عملکرد تحصیلی به روش یادآمد خوراک 24 ساعته در دانش آموزان دوره ابتدایی شهر اهواز،” پژوهش در برنامه ریزی درسی (دانش و پژوهش در علوم تربیتی-برنامه ریزی درسی)، vol. 20، no. 10-11، pp. 167–192، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/127209/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button