مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

765
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

668
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی عوامل مؤثر بر دوسوتوانی سازمانی فرنچایزرها

صفحات

 صفحه شروع 631 | صفحه پایان 648

چکیده

 یکی از چالش های اساسی که کسب وکارهای فرنچایز با آن مواجه اند, ایجاد تعادل میان دو فعالیت متضاد استانداردسازی (محصولات و خدمات) و تطابق (با خواسته های محلی یا بازار) است. در ادبیات سازمانی, ایجاد تعادل میان فعالیت های متضاد, دوسوتوانی سازمانی نام گرفته است, درحالی که ادبیات فرنچایز فهم اندکی در زمینة دوسوتوانی فرنچایزها ارائه کرده است. پژوهش حاضر به بررسی عوامل مؤثر بر دوسوتوانی سازمانی فرانچایزرها (امتیازدهندگان) و تأثیر دوسوتوانی بر عملکرد آن ها می پردازد. این تحقیق از نظر هدف, کاربردی و از لحاظ روش گردآوری داده ها توصیفی-همبستگی است. داده ها براساس پرسشنامه از 63 فرانچایزر جمع آوری شده است که با استفاده از نرم افزار Smartpls2 و آزمون تحلیل مسیر تحلیل شده است. نتایج پژوهش نشان می دهد شکل جمعی, قابلیت مدیریت شبکه به صورت پرتفولیو, گرایش راهبردی رشد و تنوع بازارها بر دوسوتوانی سازمانی فرانچایزرها تأثیر مثبت دارد. برخلاف انتظار, انعطاف پذیری قراردادها اثر معناداری بر دوسوتوانی ندارد. همچنین, نتایج نشان می دهد شرکت ها با قابلیت دوسوتوانی دارای عملکرد بالاتری هستند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سخدری، کمال، ضیا، بابک، و جوهریان زاده، فاطمه. (1394). بررسی عوامل مؤثر بر دوسوتوانی سازمانی فرنچایزرها. توسعه کارآفرینی، 8(4 )، 631-648. SID. https://sid.ir/paper/131170/fa

    Vancouver: کپی

    سخدری کمال، ضیا بابک، جوهریان زاده فاطمه. بررسی عوامل مؤثر بر دوسوتوانی سازمانی فرنچایزرها. توسعه کارآفرینی[Internet]. 1394؛8(4 ):631-648. Available from: https://sid.ir/paper/131170/fa

    IEEE: کپی

    کمال سخدری، بابک ضیا، و فاطمه جوهریان زاده، “بررسی عوامل مؤثر بر دوسوتوانی سازمانی فرنچایزرها،” توسعه کارآفرینی، vol. 8، no. 4 ، pp. 631–648، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/131170/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button