APA:
کپیامین لاری، محمود، رمضانی، رقیه، و امیری، صدیقه. (1392). اصلاح شیمیایی لیزوزیم از طریق واکنش میلارد با دکستران و بررسی خواص ضدمیکروبی آنزیم اصلاح شده. علوم غذایی و تغذیه، 11(1 (پیاپی 41))، 5-14. SID. https://sid.ir/paper/143081/fa
Vancouver:
کپیامین لاری محمود، رمضانی رقیه، امیری صدیقه. اصلاح شیمیایی لیزوزیم از طریق واکنش میلارد با دکستران و بررسی خواص ضدمیکروبی آنزیم اصلاح شده. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1392؛11(1 (پیاپی 41)):5-14. Available from: https://sid.ir/paper/143081/fa
IEEE:
کپیمحمود امین لاری، رقیه رمضانی، و صدیقه امیری، “اصلاح شیمیایی لیزوزیم از طریق واکنش میلارد با دکستران و بررسی خواص ضدمیکروبی آنزیم اصلاح شده،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 11، no. 1 (پیاپی 41)، pp. 5–14، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143081/fa