APA:
کپیمویدی، مهسا، گلمکانی، محمدتقی، و موحد، سارا. (1392). بررسی خصوصیات اسانس پوست واریته های مختلف لیموترش خارگی (Citrus limon) استخراج شده به روش تقطیر با آب. علوم غذایی و تغذیه، 11(1 (پیاپی 41))، 75-88. SID. https://sid.ir/paper/143086/fa
Vancouver:
کپیمویدی مهسا، گلمکانی محمدتقی، موحد سارا. بررسی خصوصیات اسانس پوست واریته های مختلف لیموترش خارگی (Citrus limon) استخراج شده به روش تقطیر با آب. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1392؛11(1 (پیاپی 41)):75-88. Available from: https://sid.ir/paper/143086/fa
IEEE:
کپیمهسا مویدی، محمدتقی گلمکانی، و سارا موحد، “بررسی خصوصیات اسانس پوست واریته های مختلف لیموترش خارگی (Citrus limon) استخراج شده به روش تقطیر با آب،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 11، no. 1 (پیاپی 41)، pp. 75–88، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143086/fa