APA:
کپیعیسی زاده رازلیقی، سمیرا، خمیری، مرتضی، صادقی، علیرضا، کاشانی نژاد، مهدی، و میرزایی، حبیب اله. (1395). بررسی مهار رشد مخمرهای عامل فساد مواد غذایی توسط اسانس بادرنجبویه (Melissa officinalis) و عصاره پونه (Mentha pulegium). علوم غذایی و تغذیه، 14(1 (پیاپی 53))، 47-54. SID. https://sid.ir/paper/143100/fa
Vancouver:
کپیعیسی زاده رازلیقی سمیرا، خمیری مرتضی، صادقی علیرضا، کاشانی نژاد مهدی، میرزایی حبیب اله. بررسی مهار رشد مخمرهای عامل فساد مواد غذایی توسط اسانس بادرنجبویه (Melissa officinalis) و عصاره پونه (Mentha pulegium). علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1395؛14(1 (پیاپی 53)):47-54. Available from: https://sid.ir/paper/143100/fa
IEEE:
کپیسمیرا عیسی زاده رازلیقی، مرتضی خمیری، علیرضا صادقی، مهدی کاشانی نژاد، و حبیب اله میرزایی، “بررسی مهار رشد مخمرهای عامل فساد مواد غذایی توسط اسانس بادرنجبویه (Melissa officinalis) و عصاره پونه (Mentha pulegium)،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 14، no. 1 (پیاپی 53)، pp. 47–54، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143100/fa