APA:
کپیرضوانی اقدم، علی، آل عمرانی نژاد، سیدمحمدحسین، و خزایی، جواد. (1395). بررسی اثر دما و اندازه نمونه بر تغییرات رنگ, اسید پیرویک و آلیسین سیر توده بومی شوشتر پس از خشک شدن. علوم غذایی و تغذیه، 13(2 (پیاپی 50))، 99-107. SID. https://sid.ir/paper/143142/fa
Vancouver:
کپیرضوانی اقدم علی، آل عمرانی نژاد سیدمحمدحسین، خزایی جواد. بررسی اثر دما و اندازه نمونه بر تغییرات رنگ, اسید پیرویک و آلیسین سیر توده بومی شوشتر پس از خشک شدن. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1395؛13(2 (پیاپی 50)):99-107. Available from: https://sid.ir/paper/143142/fa
IEEE:
کپیعلی رضوانی اقدم، سیدمحمدحسین آل عمرانی نژاد، و جواد خزایی، “بررسی اثر دما و اندازه نمونه بر تغییرات رنگ, اسید پیرویک و آلیسین سیر توده بومی شوشتر پس از خشک شدن،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 13، no. 2 (پیاپی 50)، pp. 99–107، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143142/fa