APA:
کپیزربخش، سعیده، و رستگار، سمیه. (1396). تاثیر اسیدسالیسیلیک و صمغ عربی بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه کنار هندی (Ziziphus mauritina Lam) در مدت انبارمانی. علوم غذایی و تغذیه، 14(2 (پیاپی 54))، 87-98. SID. https://sid.ir/paper/143160/fa
Vancouver:
کپیزربخش سعیده، رستگار سمیه. تاثیر اسیدسالیسیلیک و صمغ عربی بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه کنار هندی (Ziziphus mauritina Lam) در مدت انبارمانی. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1396؛14(2 (پیاپی 54)):87-98. Available from: https://sid.ir/paper/143160/fa
IEEE:
کپیسعیده زربخش، و سمیه رستگار، “تاثیر اسیدسالیسیلیک و صمغ عربی بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه کنار هندی (Ziziphus mauritina Lam) در مدت انبارمانی،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 14، no. 2 (پیاپی 54)، pp. 87–98، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143160/fa