APA:
کپیباقری، هادی، عوض صوفیان، عبدالستار، و اعلمی، مهران. (1396). بررسی اثر صمغ های گوار و زانتان بر خصوصیات ویسکوالاستیکی کیک اسفنجی بدون گلوتن با استفاده از آزمون رهایی تنش. علوم غذایی و تغذیه، 15(1 (پیاپی 57) )، 101-109. SID. https://sid.ir/paper/143176/fa
Vancouver:
کپیباقری هادی، عوض صوفیان عبدالستار، اعلمی مهران. بررسی اثر صمغ های گوار و زانتان بر خصوصیات ویسکوالاستیکی کیک اسفنجی بدون گلوتن با استفاده از آزمون رهایی تنش. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1396؛15(1 (پیاپی 57) ):101-109. Available from: https://sid.ir/paper/143176/fa
IEEE:
کپیهادی باقری، عبدالستار عوض صوفیان، و مهران اعلمی، “بررسی اثر صمغ های گوار و زانتان بر خصوصیات ویسکوالاستیکی کیک اسفنجی بدون گلوتن با استفاده از آزمون رهایی تنش،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 15، no. 1 (پیاپی 57) ، pp. 101–109، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143176/fa